Vonatjárat Zaragoza–Valladolid között

jún. 19., Sze
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Olcsó vonatjegyek Indulás: Zaragoza Érkezés: Valladolid

Időpontok és árak megjelenítése erre a napra: jún. 19.

Legolcsóbb

A jegyek akkor a legolcsóbbak, ha minél előbb lefoglalja őket, és ha nem a csúcsforgalomra időzíti az utazást.

Legolcsóbb
Renfe ALVIA
11:065ó52
Zaragoza-Delicias
16:58Estación de Valladolid-Campo Grande
46 1Egyirányú
0 átszállás

Zaragoza - Valladolid vonatidőpont

Holnapi – június 19., szerda – vonatjáratok
Renfe ALVIA
11:065ó52
Zaragoza-Delicias
16:58Estación de Valladolid-Campo Grande
0 átszállásközvetlen

Ez az utolsó vonatjárat aznap.

Az összes dátum és időpont ehhez az utazáshoz

Árak és jegyek összehasonlítása vonattal, busszal vagy repülővel

Sze
jún. 19.
Cs
jún. 20.
P
jún. 21.
Szo
jún. 22.
V
jún. 23.
H
jún. 24.
K
jún. 25.
Sze
jún. 26.
Cs
jún. 27.
P
jún. 28.
Szo
jún. 29.
V
jún. 30.
H
júl. 01.
K
júl. 02.
Sze
júl. 03.
Cs
júl. 04.
P
júl. 05.
Szo
júl. 06.
V
júl. 07.
H
júl. 08.
K
júl. 09.

A leggyorsabb vonatok Indulás: Zaragoza Érkezés: Valladolid

Időpontok és árak megjelenítése erre a napra: jún. 19.

A leggyorsabb utazás

5 ó 52 p

Átlagos

5 ó 52 p

Vonatok naponta

1

Távolság

320 km

1 vonat jár Zaragoza és Valladolid között minden nap, és ebből 1 közvetlen járat, így könnyedén megoldható, hogy ne kelljen útközben átszállnia.

Legrövidebb
Renfe ALVIA
11:065ó52
Zaragoza-Delicias
16:58Estación de Valladolid-Campo Grande
46 1Egyirányú
0 átszállás

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Renfe
ÖBB | Railjet
SNCF | TGV
Trenitalia

Összefoglaló: Vonat Zaragoza – Valladolid útvonalon

distanceTávolság319 km
durationÁtlagos vonat menetidő5 óra 52 perc
priceÁtlagos vonat jegy ára17 378 Ft (41 EUR)
frequencyVonat járatsűrűségnaponta 4
changesKözvetlen vonatIgen
carriersVasúttársaságokRenfe, Renfe (3), Renfe ALVIA, AVE, iryo vagy Alsa

A (z) Zaragoza és Valladolid között közlekedő vonatok 319 km hosszú utat tesznek meg, és a menetidő átlagosan 5 óra 52 perc a következő utazási partnereink járataival: Renfe, Renfe (3), Renfe ALVIA, AVE, iryo vagy Alsa. Általában naponta 4 vonat van, és vannak köztük közvetlen járatok is. Bár az átlagos jegyár ennél az út -nál 17 378 Ft (41 EUR), a legolcsóbb vonat jegy ára 7 738 Ft (18 EUR). Az utazók legtöbbször a (z) Zaragoza-Delicias állomásról indulnak, és a (z) Estación de Valladolid-Campo Grande állomásra érkeznek.

Vasúti szolgáltatók: Renfe, Renfe (3) és Renfe ALVIA Zaragoza – Valladolid útvonalon

Utazzon 6 768 Ft (16 EUR) áron az Omio partnereivel: Renfe, Renfe (3) és Renfe ALVIA! A legjobb menetrendeket és jegyeket találhatja meg, amikor összehasonlítja a lehetőségeket, és lefoglalja az Ön számára legkedvezőbb kényelmes útvonal -at.

A Renfe Spanyolország nemzeti vállalata, amely teher- és szemmélyszállító üzemeltésével foglalkozik Spanyolország kiterjedt vasúti hálózatán, valamint a Franciaországba és Portugáliába vezető nemzetközi útvonalakon. A Renfe az Ön pénztárcájához is illeszkedő jegytípusok széles körét kínálja, mint például Basic, Elige és Premium jegyeket. A Renfe továbbá kedvezménykártyákat is kínál, mint például a Renfe Gold Card és a +Renfe Youth Card 50 a rájuk jogosult utazók számára. Ezeket a megtakarítási lehetőségeket és kedvezménykártyákat használhatja az Omio felületén, amikor lefoglalja a Zaragoza és Valladolid közötti utazását. A Renfe hatalmas flottával rendelkezik, amelyek a kényelem, a szolgáltatások és a sebesség tekintetében különböznek egymástól. A Renfe AVE nagy sebességgel közlekednek, és hosszú távú útvonalakat szolgálnak ki, az Alvia nagy sebességű és normál sebességű -kal közlekednek, és belföldi útvonalakat szolgálnak ki, az Altaria belföldi útvonalakon közlekedik Dél-Spanyolország felé, az Eurome belföldi útvonalakat szolgál ki a mediterrán partvidéken, az Avant regionális ingázó útvonalakat szolgálnak ki, a Trenhotel pedig éjszakai járatokat kínál.

GYIK: Vonatok Zaragoza és Valladolid között

GYIK: Utazzon vonattal Valladolid városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Zaragoza és Valladolid között.
FAQs
Az olcsó vonat jegyek Zaragoza és Valladolid között már 7 738 Ft (18 EUR) ártól kezdődnek előre foglalás esetén. A vonat jegy átlagos ára Zaragoza és Valladolid között 17 378 Ft (41 EUR); azonban az árak az időponttól és osztálytól függően változnak, és általában a nap folyamán drágábbak.
Az átlagos utazási idő vonat járaton Zaragoza és Valladolid között 5 óra 52 perc   a 319 km hosszú útvonal -on, naponta körülbelül 4 vonat van. Az utazási idő hétvégén és ünnepnapokon változhat.
Az első vonat Zaragoza kiindulási helyről Valladolid célállomásra 9: 06 -kor indul.
Az utolsó vonat Zaragoza kiindulási helyről Valladolid célállomásra 10: 06 -kor indul.
4 vonat van naponta Zaragoza és Valladolid között legalább egy átszállással a (z) Renfe, Renfe (3), Renfe ALVIA, AVE, iryo vagy Alsa szolgáltatónál. A menetrend ünnepnapokon vagy hétvégén változhat, a vonatok száma kevesebb lehet.
Igen, van egy nagy sebességű vonat ide: Valladolid. Utazzon a (z) iryo gyorsvonatával innen: Zaragoza ide: Valladolid.
A (z) Zaragoza és Valladolid közötti útvonal -hoz a (z) Renfe, Renfe (3), Renfe ALVIA, AVE, iryo vagy Alsa vonat járatát veheti igénybe. Mindenképpen nézze meg az Omio-n az összes lehetséges vasúti szolgáltatók szolgáltatót, amelyek Zaragoza – Valladolid útvonalon járatokat kínálnak, és hasonlítsa össze, hogy milyen kényelmi szolgáltatásokat nyújtanak.

Amikor Zaragoza kiindulási helyről indul, számos vasútállomás közül választhat a (z) útvonal megkezdéséhez, többek között: Amikor Valladolid célállomásra érkezik, az út olyan vasútállomások -on fejeződik be, mint például Estación de Valladolid-Campo Grande, Estación de Valladolid-Universidad és Valladolid, Calle Hinojo (El Pinar).

A utasok a vonat járatra legtöbbször Zaragoza-Delicias állomáson szállnak fel, amely -re van a város központjától, és a vonat járatról Estación de Valladolid-Campo Grande állomáson szállnak le, amely -re van a város központjától.

Április a legolcsóbb hónap a (z) Zaragoza és Valladolid közötti utazásra vonat járattal.
Hasznos lehet a lehetőségek összehasonlítása, mivel 2 módon lehet utazni Zaragoza – Valladolid útvonalon, beleértve a következőket: busz vagy vonat.

További utazási lehetőségek Zaragoza és Valladolid között

További információs források, ahol tájékozódhat a keresett adatokról

A legnépszerűbb vonatcsatlakozások

KezdőlapVonatokVonatjárat Zaragoza–Valladolid között

Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Árfolyam
Nyelv