Vonatok Split célállomásra | Jegyek és menetrendek

máj. 19., V
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Renfe
ÖBB | Railjet
SNCF | TGV
Trenitalia

Vasúttársaságok: RegioJet a. S. ÖBB Nightjet és EuroNight Split állomásra

Utazzon Split célállomásra a (z) RegioJet a. S. ÖBB Nightjet és EuroNight járatán az Omio segítségével. A menetrendek és jegyek összehasonlításakor más lehetőségeket is megmutatunk, ha több csatlakozás vagy más közlekedési mód is elérhető.

Az ÖBB Euro City egy nagy sebességű vasúti járat, amelyet az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) üzemeltet. Ez az egyik legnépszerűbb vonat Ausztriában, amely az ország nagyvárosait köti össze. Az Euro City vonatok modernek és kényelmesek, légkondicionált kocsikkal és nagy lábtérrel. Kétféle Euro City vonat létezik: az EC (Euro City) és az IC (InterCity). Az EC vonatok a leggyorsabbak, akár 200 km/h sebességgel járnak, míg az IC vonatok kissé lassúbbak, de akár 160 km/h sebességgel is közlekednek. Az ÖBB Euro City különböző jegytípusokat kínál, beleértve az egyirányú jegyeket, a menettérti jegyeket és a csoportos jegyeket. A fedélzeti szolgáltatások közé tartozik a ingyenes Wi-Fi, az elektromos csatlakozók és az étkezőkocsi. Az ÖBB Euro City legnépszerűbb útvonalai közé tartozik a Bécs és Salzburg, a Bécs és Innsbruck, valamint a Bécs és Graz közötti vonal. Ezek a járatok csodálatos kilátást nyújtanak az osztrák vidékre, és kényelmes módját jelentik a nagyvárosok közötti utazásnak.

Vonatállomások itt: Split

Split
A (z) Split Predgrađe a legnépszerűbb az Omio utazói számára Split területén, de Split jó néhány utazási csomóponttal rendelkezik. Itt az utazásához szükséges minden információt megtalál a (z) Split területén található főbb vonatkozásában.
Split PredgrađeParkolásATMAkadálymentesség
Szolgáltatások a pályaudvaron
ParkolásParkolás
ATMATM
AkadálymentességAkadálymentesség
Split, Autobusni KolodvorAkadálymentesség
Szolgáltatások a pályaudvaron
AkadálymentességAkadálymentesség
Split

Vonatok Split célállomásra, valami más lehetőséget keres?

További információs források, ahol tájékozódhat a keresett adatokról

KezdőlapVonatokVonatok Split célállomásra | Jegyek és menetrendek

Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Árfolyam
Nyelv