Vonatjárat Róma–Barcelona között

júl. 13., Szo
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Olcsó vonatjegyek Indulás: Róma Érkezés: Barcelona

Időpontok és árak megjelenítése erre a napra: júl. 14.

Legolcsóbb

A jegyek akkor a legolcsóbbak, ha minél előbb lefoglalja őket, és ha nem a csúcsforgalomra időzíti az utazást.

Trenitalia Intercity
09:5726ó41
Róma
12:38Barcelona
215 1Egyirányú
4 átszállás

Róma - Barcelona vonatidőpont

Holnapi – július 14., vasárnap – vonatjáratok
Trenitalia Intercity
09:5726ó41
Róma
12:38Barcelona
4 átszállás

Ez az utolsó vonatjárat aznap.

Az összes dátum és időpont ehhez az utazáshoz

Árak és jegyek összehasonlítása vonattal, busszal vagy repülővel

V
júl. 14.
H
júl. 15.
K
júl. 16.
Sze
júl. 17.
Cs
júl. 18.
P
júl. 19.
Szo
júl. 20.
V
júl. 21.
H
júl. 22.
K
júl. 23.
Sze
júl. 24.
Cs
júl. 25.
P
júl. 26.
Szo
júl. 27.
V
júl. 28.
H
júl. 29.
K
júl. 30.
Sze
júl. 31.
Cs
aug. 01.
P
aug. 02.
Szo
aug. 03.

A leggyorsabb vonatok Indulás: Róma Érkezés: Barcelona

Időpontok és árak megjelenítése erre a napra: júl. 14.

A leggyorsabb utazás

1d 2 ó 41 p

Átlagos

1d 2 ó 41 p

Vonatok naponta

1

Távolság

859 km

Nem lehet járatot találni Róma és Barcelona között legalább 4 átszállás nélkül.

Trenitalia Intercity
09:5726ó41
Róma
12:38Barcelona
215 1Egyirányú
4 átszállás

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Renfe
ÖBB | Railjet
SNCF | TGV
Trenitalia

Összefoglaló: Vonat Róma – Barcelona útvonalon

distanceTávolság859 km
durationÁtlagos vonat menetidő26 óra 41 perc
priceÁtlagos vonat jegy ára90 831 Ft (217 EUR)
frequencyVonat járatsűrűségnaponta 1
changesKözvetlen vonatNem
carriersVasúttársaságokIntercity

A (z) Róma és Barcelona között közlekedő vonatok 859 km hosszú utat tesznek meg, és a menetidő átlagosan 26 óra 41 perc a következő utazási partnereink járataival: Intercity. Általában naponta 1 vonat van Bár az átlagos jegyár ennél az út -nál 90 831 Ft (217 EUR), a legolcsóbb vonat jegy ára 89 829 Ft (215 EUR). Az utazók legtöbbször a (z) Stazione di Roma Termini állomásról indulnak, és a (z) Barcelona Sants állomásra érkeznek.

Vasúti szolgáltatók: Intercity Róma – Barcelona útvonalon

Találja meg a legjobb -at az Omio utazási partnereivel: Intercity 89 829 Ft (215 EUR) ártól. A legjobb ajánlatokat, menetrendeket és jegyeket keressük meg Önnek, amikor összehasonlítjuk a lehetőségeket, és lefoglaljuk a legjobb útvonal -at.

A Trenitalia Intercity egy nagy sebességű vonatközlekedést biztosító szolgáltatás, amelyet az olasz nemzeti vasúttársaság, a Trenitalia üzemeltet. Az egész országban működik, kora reggeltól késő estig közlekedő járatokkal. Az Intercity vonatok két típusban érhetők el: az Intercity Plus, amely a leggyorsabb és a legkényelmesebb, és az Intercity, amely kissé lassabb, de még mindig kényelmes utazást biztosít. A fedélzeti szolgáltatások közé tartozik a légkondicionálás, az elektromos csatlakozók, a Wi-Fi és a bár szolgáltatás. Több jegytípus áll rendelkezésre, beleértve a Standard, Super Economy és Business jegyeket. A Trenitalia Intercity legnépszerűbb útvonalai a Róma–Milánó, a Nápoly–Firenze és a Torinó–Velence vonal.

GYIK: Vonatok Róma és Barcelona között

GYIK: Utazzon vonattal Barcelona városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Róma és Barcelona között.
FAQs
Az olcsó vonat jegyek Róma és Barcelona között már 89 829 Ft (215 EUR) ártól kezdődnek előre foglalás esetén. A vonat jegy átlagos ára Róma és Barcelona között 90 831 Ft (217 EUR); azonban az árak az időponttól és osztálytól függően változnak, és általában a nap folyamán drágábbak.
Róma és Barcelona között a vonat menetideje 26 óra 41 perc   a (z) 859 km hosszú út -on, de ez az időtartam hétvégén és ünnepnapokon változhat.
1 vonat van naponta Róma és Barcelona között legalább egy átszállással a (z) Intercity szolgáltatónál. A menetrend ünnepnapokon vagy hétvégén változhat, a vonatok száma kevesebb lehet.

Amikor Róma kiindulási helyről indul, számos vasútállomás közül választhat a (z) útvonal megkezdéséhez, többek között: Amikor Barcelona célállomásra érkezik, az útvonal olyan vasútállomások -on fejeződik be, mint például Barcelona Sants, Barcelona és Passeig de Gràcia.

A utasok a vonat járatra legtöbbször Stazione di Roma Termini állomáson szállnak fel, amely -re van a város központjától, és a vonat járatról Barcelona Sants állomáson szállnak le, amely -re van a város központjától.

Van választási lehetősége, mivel Róma kiindulási helyről Barcelona célállomásra 3 különböző módon is megteheti az utat: vonat, busz vagy repülő.

Népszerű úti célok vonattal, busszal vagy repülővel

KezdőlapVonatokVonattal Barcelona-baVonatjárat Róma–Barcelona között

Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Árfolyam
Nyelv