[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Árfolyam

Utazási lehetőségek
Indulás: Zurich Érkezés: Budapest

Vonattal, autóbusszal vagy repülővel is utazhat Zurich és Budapest között.

Javaslatunk

Javasoljuk, hogy utazzon autóbusszal Zurich és Budapest között nov. 28. dátummal, ugyanis az árat és a gyorsaságot tekintve ez a legelőnyösebb közlekedési mód.

20:50Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai19ó45 16:35Budapest, Népliget autóbusz-pályaudvar
1 changes
19537 Ft1Egyirányú
Legolcsóbb
20:50Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai19ó45 16:35Budapest, Népliget autóbusz-pályaudvar
1 changes
19537 Ft1Egyirányú
Más lehetőségek
12:20Zurich Airport1ó35 13:55Budapest Ferenc Liszt International Airport
0 changes
168437 Ft1Egyirányú
10:05Zurich Airport3ó45 13:50Budapest Ferenc Liszt International Airport
1 changes
192261 Ft1Egyirányú
19:05Zurich Airport4ó20 23:25Budapest Ferenc Liszt International Airport
1 changes
189818 Ft1Egyirányú

Az összes lehetséges dátumot és időpontot megnézheti, ha vonattal, autóbusszal vagy repülővel tenné meg ezt az utat. .

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Szállás

Szüksége van szállásra?

megjelenítés a térképen
Legnépszerűbb hotelek
Teljes otthon és lakás

Találja meg a legjobb szálláshelyet a partnerünkkel: Booking.com

Összes megjelenítése

Utazási lehetőségek Zürich és Budapest között

Zürich és Budapest között repülőgéppel és busszal lehet megtenni a távot, a leggyorsabb utazási módnak csupán 1 óra 35 percre van szüksége a távolság leküzdésére, míg a leglassabbnak 27 óra 35 percre. A két város ugyanabban az időzónában helyezkedik el, így az utasoknak nem kell átállítaniuk az óráikat az utazásuk során.

Budapest az olyan látnivalók miatt népszerű, mint a Zsidó negyed, a Parlament, a Budai vár, az Andrássy út, a belvárosi romkocsmák, a Margitsziget és a Szent István Bazilika.

Busszal Zürichből Budapestre

A leggyorsabb buszjárat átszállás nélkül közlekedik a Zürich-Budapest útvonalon, s 13 óra 40 perc alatt teszi meg a távot. A leglassabb járatnak 20 óra 15 percre van szüksége, s közben át kell szállni.

A járatokat két busztársaság, a Flixbus és a RegioJet indítja, s minden nap 6-7 járat érhető el, függetlenül a hét napjától. A buszokra Zürichben a Bus-Parkplatz Sihlquai állomáson lehet felszállni, s Budapest, Kelenföld vasútállomás (Etele tér) vagy Budapest, Könyves Kálmán körút megállókig utazni.

Az első busz reggel 9 óra előtt indul pár perccel, melyet egy 11 órai busz követ, ezután már csak este indulnak újabb járatok. Az utolsó busz éjjel 11 óra után hagyja el Zürichet.

Repülővel Zürichből Budapestre

A leggyorsabb repülő 1 óra 35 perc alatt ér Zürichből Budapestre, míg a leglassabb egy átszállással 28 óra 30 perc alatt. 32 légitársaság indít járatokat: az Aegean Airlines, az Aer Lingus az Aeroflot, az Air Austral, az Air Canada, az Air Europa, az Air France, az Air Serbia, az Alitalia, az Atlasglobal, az Austrian Airlines, a Belavia, a British Airways, a Brussels Airlines, az easyJet, az Emirates, a Eurowings, a Finnair, az Iberia, a KLM, a Lot Polish Airlines, a Lufthansa, a Pegasus Airlines, a Qatar Airways, a Ryanair, a Sas Airways, a Swiss, a TAP Portugal, a Turkish Airlines, a Ukraine Intl. Airlines, a Vueling és a Wizz Air.

A kiindulási repülőtér minden esetben Zürich (ZRH), a repülők pedig a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre (BUD) érkeznek be.

Az első járatok reggel 6 óra után indulnak útnak, majd ezután egész nap 10-20 percenként van elérhető gép a két város között. Az utolsó repülők röviddel este 11 óra előtt indulnak útnak. A direkt járatok mellett közlekednek olyan gépek is, ahol egyszer vagy kétszer is át kell szállni, ezeknél a várakozási idő alkalmanként 1-2 óra.

Utazás Zürichből Budapestre: utazási tippek

  • A legolcsóbb utazási mód a két város között a repülőgép
  • A leggyorsabb utazási mód a két város között a busz