Hogyan lehet Sevilla és Párizs között utazni?

jún. 19., Sze
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Utazási információk Sevilla – Párizs útvonalon

distanceTávolság1441 km
modeElérhető utazási módokVonat
priceJegyártartomány13 878 Ft - 172 055 Ft
cheapestLegolcsóbb módRepülő • 13 878 Ft • 2 óra 30 perc
fastestLeggyorsabb módRepülő • 13 878 Ft • 2 óra 30 perc
carriersNépszerű utazási cégekAlsa, Vueling Airlines vagy SNCF | TGV INOUI

Szálljon fel egy vonat, busz vagy repülő járatra, hogy megtegye a (z) 1441 km -es utat Sevilla – Párizs között. A legnépszerűbb utazási cégek, amelyek ezt a útvonalat kiszolgálják, többek között a (z) Alsa, Vueling Airlines vagy SNCF | TGV INOUI. Az utazók akár közvetlen busz, repülő vagy vonat járattal is utazhatnak Sevilla és Párizs között.

Utazási lehetőségek
Indulás: Sevilla Érkezés: Párizs

Vonattal, autóbusszal vagy repülővel is utazhat Sevilla és Párizs között.

Javaslatunk
flight

A legjobb módja a(z) Sevilla és Párizs közötti utazásnak a repülő, mert ez a legjobb ár és sebesség kombináció.

Vueling
13:302ó40
San Pablo repülőtér (SVQ)
16:10Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
33 1Egyirányú
0 átszállás
Legolcsóbb
Vueling
13:302ó40
San Pablo repülőtér (SVQ)
16:10Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
33 1Egyirányú
0 átszállás
Leggyorsabb
Transavia France
19:352ó25
San Pablo repülőtér (SVQ)
22:00Párizs–Orly repülőtér (ORY)
46 1Egyirányú
0 átszállás
Más lehetőségek
Alsa
08:0027ó30
Sevilla, Estación de Autobuses (Plaza de Armas)
11:30Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
125 1Egyirányú
1 átszállás
FlixBus
17:3537ó40
Sevilla, Estación de Autobuses (Plaza de Armas)
07:15Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
128 1Egyirányú
2 átszállás
FlixBus
17:3540ó20
Sevilla, Estación de Autobuses (Plaza de Armas)
09:55Champigny-sur-Marne, Avenue des Grands Godets
152 1Egyirányú
2 átszállás
Vueling
17:252ó30
San Pablo repülőtér (SVQ)
19:55Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
33 1Egyirányú
0 átszállás
Transavia France
06:352ó25
San Pablo repülőtér (SVQ)
09:00Párizs–Orly repülőtér (ORY)
54 1Egyirányú
0 átszállás
Transavia France
12:552ó25
San Pablo repülőtér (SVQ)
15:20Párizs–Orly repülőtér (ORY)
75 1Egyirányú
0 átszállás

Az összes lehetséges dátumot és időpontot megnézheti, ha vonattal, autóbusszal vagy repülővel tenné meg ezt az utat. .

Árak és jegyek összehasonlítása Vonat-, autóbusz- és repülőjegyárak

Sze
jún. 19.
Cs
jún. 20.
P
jún. 21.
Szo
jún. 22.
V
jún. 23.
H
jún. 24.
K
jún. 25.
Sze
jún. 26.
Cs
jún. 27.
P
jún. 28.
Szo
jún. 29.
V
jún. 30.
H
júl. 01.
K
júl. 02.
Sze
júl. 03.
Cs
júl. 04.
P
júl. 05.
Szo
júl. 06.
V
júl. 07.
H
júl. 08.
K
júl. 09.

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Utazási vállalatok: Air France, Vueling Airlines és Alsa Sevilla – Párizs útvonalon

Találja meg a legjobb útvonal -t az Omio partnereivel: Air France, Vueling Airlines és Alsa! A legjobb árakat, menetrendeket és jegyeket találja meg, amikor összehasonlítja és lefoglalja az Ön számára legkedvezőbb kényelmes út -at.

Renfe-SNCF a spanyol Renfe és a francia SNCF közös vállalkozása, amely nagy sebességű vasúti szolgáltatásokat kínál a két ország között. A vonatok 300 km/h sebességgel közlekednek, kétóránkénti indulással. A Renfe-SNCF háromféle vonatot kínál: az AVE-t, a TGV-t és az EuroMed-et. Az AVE a leggyorsabb, Madrid és Párizs között alig több mint három órás menetidővel. A TGV kissé lassabb, de még mindig kényelmes utazást biztosít. Az EuroMed a leglassúbb, de egyben a legolcsóbb opció. A Renfe-SNCF különböző jegytípusokat kínál, beleértve az egyirányú, a menettérti és a csoportos jegyeket. A fedélzeti felszereltség kényelmes üléseket, ingyenes Wi-Fi-t, elektromos csatlakozókat és étel- és italkínálatot tartalmaz. A Renfe-SNCF legnépszerűbb útvonalai a Madrid–Párizs, a Barcelona–Marseille, valamint a Madrid–Lyon közötti vonalak.

  A FlixBus Európa vezető diszkont -társaságainak egyike, amelyet Németországban alapítottak, és távolsági szolgáltatásokat kínál Európában és az Egyesült Államokban. A FlixBus kínálata között szerepelnek éjszakai is egyes európai útvonalakon. A FlixBus szabványos szolgáltatásai közé tartozik a ingyenes Wi-Fi, a hosszú út alatt a telefon, a táblagép vagy a laptop töltésére alkalmas konnektorok, extra lábtér, poggyásztároló és mosdó. A fedélzeten snackeket és italokat is vásárolhat. A FlixBus minden útvonalán csak Standard jegyet kínál, amellyel egy kézipoggyászt és egy feladott bőröndöt vihet magával. További díjak vonatkoznak a többletpoggyászra és a konkrét ülésfoglalásokra, például ha Extra Seat, Table Seat vagy Panorama Seat ülést szeretne foglalni.

   A TAP Portugal Portugália kiemelt légitársasága, amely az utazókat a világ különböző desztinációira juttatja el. A TAP Portugal számos belföldi és nemzetközi úti célhoz kínál járatokat, kényelmes utazási lehetőségeket biztosítva mind az üzleti, mind a szabadidős utazók számára. Az utasok különböző jegytípusok közül választhatnak, amikor a TAP Portugáliával repülnek. A légitársaság Economy Class, Business Class és TAP Executive Class jegyeket kínál, a különböző utazási preferenciákhoz és költségvetésekhez igazodva. Az egyik legnépszerűbb útvonal a Lisszabon–Porto, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy megismerjék Portugália fővárosának és Portó történelmi kikötővárosának kontrasztos varázsát. Egy másik keresett útvonal a Lisszabon–Rio de Janeiro, amely Brazília vibráló kultúrájához, lenyűgöző strandjaihoz és ikonikus látnivalóihoz nyújt kaput.

    GYIK: Utazás Sevilla és Párizs között

    GYIK: Utazzon Párizs városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Sevilla és Párizs között.
    FAQs

    3 módon lehet utazni Sevilla és Párizs között: vonat, busz vagy repülő.

    A (z) Sevilla és Párizs közötti legolcsóbb utazási mód a repülő. Az átlagos jegyárak 13 878 Ft körül alakulnak, összehasonlítva más utazási lehetőségekkel Párizs célállomásra:

    A repülő rendszerint 13 453 Ft -val olcsóbb, mint a busz Párizs célállomásra, amely átlagosan 27 331 Ft -ba kerül ugyanerre az útra.

    A repülő 158 177 Ft -val olcsóbb, mint a vonat ezen útvonal esetén, mivel a Sevilla és Párizs közötti átlagos vonat jegy ára 172 055 Ft.

    A leggyorsabb utazási mód Sevilla – Párizs között a repülő, amelynek átlagosan 2 óra 30 perc   a menetideje más utazási lehetőségekhez képest, amelyekkel hosszabb ideig tarthat a célállomásra való eljutás:

    Összehasonlításképpen, ha busz járattal megy, az utazás 28 óra -ig   tart átlagosan.

    Összehasonlításképpen, ha vonat járattal utazik, ez 13 óra 12 perc   utazási időt igényel.

    A (z) Sevilla és Párizs közötti távolság körülbelül 1441.

    Az átlagos napi járatsűrűség Sevilla és Párizs között:

    • Napi 1 vonat.
    • Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze a (z) Sevilla – Párizs között út konkrét utazási dátumait, mivel a menetrend szerinti vonat, busz vagy repülő évszakonként vagy a hét napjaitól függően változhatnak.

    Ezek a legnépszerűbb indulási és érkezési pontok, ha Sevilla területéről Párizs területére utazik:

    • A legtöbb utazó a (z) Sevilla, Estación de Autobuses (Plaza de Armas) -on/en száll fel a busz -ra/re, és a (z) Paris, Gare routière de Roissypôle -on/en száll le.
    • A legtöbb utazó, aki a (z) repülő jegyet vásárol innen: Sevilla ide: Párizs, a (z) San Pablo repülőtér -ról/ről indul és Párizs-Charles de Gaulle repülőtér -ra/re érkezik.
    • A legtöbb utazó, aki a (z) vonat jegyet vásárol innen: Sevilla ide: Párizs, a (z) Sevilla San Bernardo -ról/ről indul és Paris Gare du Nord -ra/re érkezik.

    Az Omio számos megbízható partnerrel dolgozik együtt, amelyek segíthetnek Önnek, hogy a legjobb módon utazzon Sevilla és Párizs között:

    • Utazhat Sevilla – Párizs között a (z) Alsa, FlixBus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland vagy BlaBlaCar Bus által üzemeltetett busz járattal, és a (z Alsa Sevilla – Párizs jegyeit 23 137 Ft áron megtalálja az Omio-n.
    • Utazhat Sevilla kiindulási helyről Párizs célállomásra a (z) Vueling Airlines, Transavia France, Ryanair, Iberia, Air France, Transavia Airlines, Malta Air, TAP Portugal, Lufthansa, Iberia Express vagy PGA-Portugalia Airlines repülő járatán. Az Omio-n olcsó jegyeket talál 13 878 Ft áron a (z) Vueling Airlines Sevilla – Párizs járataira.
    • Felszállhat a (z) SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF, Renfe vagy AVE Sevilla és Párizs között közlekedő egyik vonat járatára. Olcsó jegyek találhatók 171 214 Ft áron a (z) AVE Sevilla – Párizs járataira.

    Igen, vannak közvetlen járatok Sevilla és Párizs között a következő közlekedési vállalatokkal:

    • Közvetlen buszok találhatók a (z) szolgáltatónál.
    • Közvetlen repülők találhatók a (z) Vueling Airlines vagy Transavia France szolgáltatónál.
    • Foglalhat helyet közvetlen vonat járatra a (z) szolgáltatónál.

    A (z) Párizs célállomásra közlekedő közvetlen járatok általában időt takarítanak meg, és nagyobb kényelmet biztosítanak, mivel nem kell közben átszállni egy másik megállóban az utazás során, ezért érdemes erre odafigyelni a (z) út -ra történő jegyfoglalás előtt.

    Sok ügyfelünk, aki Sevilla területéről Párizs területére foglal utat, gyakran kiterjeszti nyaralását, és felkeres más népszerű úti célokat is, mint például: London, Barcelona, Amsterdam, Milan vagy Brussels. Ha azon gondolkodik, hogy egy másik úti célt is hozzáadjon Sevilla – Párizs útitervéhez, hagyja, hogy az Omio megtalálja Önnek a legjobb közlekedési lehetőségeket Párizs területéről ezen népszerű úti célok bármelyikére még ma!

    Utazás Sevilla–Párizs útvonalon: kapcsolódó információ

    További információs források, ahol tájékozódhat a keresett adatokról

    KezdőlapUtazásHogyan lehet Sevilla és Párizs között utazni?

    Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

    Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Árfolyam
    Nyelv