Hogyan lehet Róma és Párizs között utazni?

ápr. 11., Cs
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Utazási lehetőségek
Indulás: Róma Érkezés: Párizs

Vonattal, autóbusszal vagy repülővel is utazhat Róma és Párizs között.

Javaslatunk
flight

A legjobb módja a(z) Róma és Párizs közötti utazásnak a repülő, mert ez a legjobb ár és sebesség kombináció.

Vueling
07:002ó15
Róma-Fiumicino nemzetközi repülőtér (FCO)
09:15Párizs–Orly repülőtér (ORY)
92 1Egyirányú
0 átszállás
Legolcsóbb
Vueling
07:002ó15
Róma-Fiumicino nemzetközi repülőtér (FCO)
09:15Párizs–Orly repülőtér (ORY)
92 1Egyirányú
0 átszállás
Leggyorsabb
easyJet
20:252ó05
Róma-Fiumicino nemzetközi repülőtér (FCO)
22:30Párizs–Orly repülőtér (ORY)
248 1Egyirányú
0 átszállás
Más lehetőségek
BlaBlaCar Bus
16:0019ó55
Roma, Autostazione Tiburtina
11:55Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
120 1Egyirányú
0 átszállás
Transavia France
06:302ó15
Róma-Fiumicino nemzetközi repülőtér (FCO)
08:45Párizs–Orly repülőtér (ORY)
108 1Egyirányú
0 átszállás
Vueling
12:152ó10
Róma-Fiumicino nemzetközi repülőtér (FCO)
14:25Párizs–Orly repülőtér (ORY)
133 1Egyirányú
0 átszállás
easyJet
09:452ó10
Róma-Fiumicino nemzetközi repülőtér (FCO)
11:55Párizs–Orly repülőtér (ORY)
141 1Egyirányú
0 átszállás

Az összes lehetséges dátumot és időpontot megnézheti, ha vonattal, autóbusszal vagy repülővel tenné meg ezt az utat. .

Árak és jegyek összehasonlítása Vonat-, autóbusz- és repülőjegyárak

V
ápr. 14.
H
ápr. 15.
K
ápr. 16.
Sze
ápr. 17.
Cs
ápr. 18.
P
ápr. 19.
Szo
ápr. 20.
V
ápr. 21.
H
ápr. 22.
K
ápr. 23.
Sze
ápr. 24.
Cs
ápr. 25.
P
ápr. 26.
Szo
ápr. 27.
V
ápr. 28.
H
ápr. 29.
K
ápr. 30.
Sze
máj. 01.
Cs
máj. 02.
P
máj. 03.
Szo
máj. 04.

Utazási információk Róma kiindulási helyről Párizs célállomásra

distanceTávolság1105 km
modeElérhető utazási módokVonat
priceJegyártartomány24 391 Ft - 143 029 Ft
cheapestLegolcsóbb módBusz • 24 391 Ft • 19 óra 55 perc
fastestLeggyorsabb módRepülő • 24 816 Ft • 2 óra 10 perc
carriersNépszerű utazási cégekFlixBus, Vueling Airlines vagy Trenitalia

Tegye meg a (z) 1105 km -es utat Róma – Párizs között vonat, busz vagy repülő járattal. A legnépszerűbb utazási cégek, amelyek ezt a útvonalat kiszolgálják, többek között a (z) FlixBus, Vueling Airlines vagy Trenitalia. Az utazók akár közvetlen busz, repülő vagy vonat járattal is utazhatnak Róma és Párizs között.

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Utazási szolgáltatók: Trenitalia, Ryanair és Iberia Róma – Párizs útvonalon

Találja meg a legjobb útvonal -t az Omio partnereivel: Trenitalia, Ryanair és Iberia! A legjobb árakat, menetrendeket és jegyeket találja meg, amikor összehasonlítja és lefoglalja az Ön számára legkedvezőbb népszerű út -at.

A Trenitalia Intercity egy nagy sebességű vonatközlekedést biztosító szolgáltatás, amelyet az olasz nemzeti vasúttársaság, a Trenitalia üzemeltet. Az egész országban működik, kora reggeltól késő estig közlekedő járatokkal. Az Intercity vonatok két típusban érhetők el: az Intercity Plus, amely a leggyorsabb és a legkényelmesebb, és az Intercity, amely kissé lassabb, de még mindig kényelmes utazást biztosít. A fedélzeti szolgáltatások közé tartozik a légkondicionálás, az elektromos csatlakozók, a Wi-Fi és a bár szolgáltatás. Több jegytípus áll rendelkezésre, beleértve a Standard, Super Economy és Business jegyeket. A Trenitalia Intercity legnépszerűbb útvonalai a Róma–Milánó, a Nápoly–Firenze és a Torinó–Velence vonal.

  A BlaBlaCar Bus (korábban Ouibus vagy iDBUS néven volt ismert), a népszerű francia autómegosztó cég, a BlaBlaCar leányvállalata, Európában 10 országban működő, távolsági járatokat üzemeltető szolgáltató. A Franciaországban alapított BlaBlaCar Busz 300-nál is több úti célhoz nyújt összeköttetést. A standard felszerelései közé tartozik a légkondicionálás, a mosdó, az USB- és elektromos csatlakozók (a hosszú út alatt a telefonok, a táblagépek és a laptopok töltéséhez), a plusz lábtér és az állítható ülések. Egyes útvonalakon ingyenes Wi-Fi is elérhető. A BlaBlaCar Bus minden útjához csak egyféle, Standard jegyet kínál, amely lehetővé teszi, hogy személyenként egy kézipoggyászt és legfeljebb két feladott bőröndöt vigyen magával.

   A Ryanair Európa egyik legnagyobb és legnépszerűbb diszkont légitársasága, amelynek Írországban van a székhelye. A Ryanair szolgáltatásai segítségével egyszerűen -re szállhat, és gyorsan és megfizethető áron juthat el népszerű európai úti célokhoz. Ez a költségkímélő légitársaság arról ismert, hogy a költségek csökkentése érdekében a közvetlen a nagyobb városokon kívüli kisebb vagy másodlagos repülőterekre repülnek. Egy Ryanair jegy egy kis személyes táska felvitelének lehetőségét foglalja magában; és általában a fedélzeti poggyászra és a feladott poggyászra is további díjak vonatkoznak.

    GYIK: Utazás Róma és Párizs között

    GYIK: Utazzon Párizs városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Róma és Párizs között.
    FAQs

    Róma – Párizs útvonalon 3 féle módon lehet utazni. Mehet vonat, busz vagy repülő igénybevételével.

    A (z) Róma és Párizs közötti legolcsóbb utazási mód a busz. Az átlagos jegyárak 24 391 Ft körül alakulnak, összehasonlítva más utazási lehetőségekkel Párizs célállomásra:

    A busz kb. 425 Ft -val kevesebbe kerül, mint a repülő, amely átlagosan 24 816 Ft -ba kerül ezen útvonal estén.

    A busz 118 638 Ft -val olcsóbb, mint a vonat ezen út esetén, mivel a Róma és Párizs közötti átlagos vonat jegy ára 143 029 Ft.

    A (z) Róma Párizs közötti út leggyorsabban repülő igénybevételével tehető meg, amellyel az utazás átlagosan 2 óra 10 perc -ig tart.

    Más utazási lehetőségek is vannak Párizs célállomásra, amelyek általában hosszabb ideig tarthatnak:

    Összehasonlításképpen, ha busz járattal utazik, ez 19 óra 55 perc   utazási időt igényel.

    Összehasonlításképpen, a (z) Párizs célállomásra való eljutás vonat járattal átlagosan 12 óra 9 perc időt vehet igénybe.

    Róma és Párizs között a távolság kb. 1105.

    Az átlagos napi járatsűrűség Róma és Párizs között:

    • Napi 1 busz.
    • Naponta 2 vonatok.
    • Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze a (z) Róma – Párizs útvonalon út konkrét utazási dátumait, mivel a menetrend szerinti vonat, busz vagy repülő évszakonként vagy a hét napjaitól függően változhatnak.

    Ezek a legnépszerűbb indulási és érkezési pontok, ha Róma területéről Párizs területére utazik:

    • A legtöbb utazó, aki a (z) busz jegyet vásárol innen: Róma ide: Párizs, a (z) Rome, Termini (G) -ról/ről indul és Paris, Gare routière de Roissypôle -ra/re érkezik.
    • A legtöbb utazó a (z) Róma-Fiumicino nemzetközi repülőtér -on/en száll fel a repülő -ra/re, és a (z) Párizs-Charles de Gaulle repülőtér -on/en száll le.
    • A legtöbb utazó a (z) Stazione di Roma Termini -on/en száll fel a vonat -ra/re, és a (z) Paris Gare du Nord -on/en száll le.

    Ha a jó ajánlat megtalálása a fő szempont a (z) Róma és Párizs közötti utazása során, akkor segítünk megtalálni a legjobb ár-érték arányt kínáló közlekedési cégeket:

    • A (z) FlixBus, BlaBlaCar Bus, BlaBlaCar vagy STUDENT AGENCY k. S. Segítségével eljuthat egy busz járattal Párizs célállomásra. Ha a buszok érdeklik, és jó ajánlatot keres, akkor a (z) FlixBus Róma – Párizs járataira 24 391 Ft áron találhat jegyeket.
    • Utazzon a (z) Vueling Airlines, Ryanair, Malta Air, easyJet, Transavia France, Wizz Air, Alitalia, Air France, Lufthansa, KLM, Eurowings, Iberia, SWISS, Alitalia (2), Austrian Airlines, Lufthansa Cityline (2), Air Europa, Brussels Airlines, LAER, Air Dolomiti, Luxair, Croatia Airlines, Trade Air, Transavia Airlines, Air Baltic vagy Edelweiss Air egyik repülő járatával, hogy eljusson Párizs célállomásra. Ha kedvező áron szeretne jegyet vásárolni, az Omio oldalán Vueling Airlines Róma – Párizs jegyeket talál 24 816 Ft áron.
    • A (z) Trenitalia, TGV INOUI, Intercity Notte, Intercity, Frecciarossa vagy Italo elviheti Önt Párizs célállomásra egy vonat járattal. Jó áron talál vonat jegyeket a (z) Italo Róma és Párizs közötti járataira 143 029 Ft áron az Omio-n.

    Igen, közvetlen járatok állnak rendelkezésre Róma és Párizs között a következő közlekedési vállalatok segítségével:

    • Közvetlen busz járattal utazhat a (z) FlixBus vagy BlaBlaCar Bus szolgáltatóval, amelynél napi 1 közvetlen busz van.

    A közvetlen járatok általában időt takarítanak meg, és nagyobb kényelmet biztosítanak a Párizs célállomásra való eljutás során, mivel nem kell közben átszállni egy másik megállóban, ezért érdemes erre odafigyelni a jegyfoglalás előtt Róma kiindulási helyről Párizs célállomásra történő utazáskor.

    Sok ügyfelünk, aki Róma területéről Párizs területére foglal utat, gyakran kiterjeszti nyaralását, és felkeres más népszerű úti célokat is, mint például: London, Barcelona, Amsterdam, Milan vagy Brussels. Ha azon gondolkodik, hogy egy másik úti célt is hozzáadjon Róma – Párizs útitervéhez, hagyja, hogy az Omio megtalálja Önnek a legjobb közlekedési lehetőségeket Párizs területéről ezen népszerű úti célok bármelyikére még ma!
    KezdőlapUtazásHogyan lehet Róma és Párizs között utazni?

    Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

    Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Árfolyam
    Nyelv