Hogyan lehet Párizs és Düsseldorf között utazni?

jún. 19., Sze
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Utazási információk Párizs – Düsseldorf között

distanceTávolság411 km
modeElérhető utazási módokVonat
priceJegyártartomány12 616 Ft - 93 364 Ft
cheapestLegolcsóbb módBusz • 12 616 Ft • 6 óra 55 perc
fastestLeggyorsabb módRepülő • 93 364 Ft • 1 óra 10 perc
carriersNépszerű utazási cégekBlaBlaCar Bus, Lufthansa vagy Thalys

Tegye meg a (z) 411 km -es utat Párizs kiindulási helyről Düsseldorf célállomásra vonat, busz vagy repülő járattal. A legnépszerűbb utazási cégek, amelyek ezt a útvonalat kiszolgálják, többek között a (z) BlaBlaCar Bus, Lufthansa vagy Thalys. Az utazók akár közvetlen busz, repülő vagy vonat járattal is utazhatnak Párizs és Düsseldorf között.

Utazási lehetőségek
Indulás: Párizs Érkezés: Düsseldorf

Vonattal, autóbusszal vagy repülővel is utazhat Párizs és Düsseldorf között.

Javaslatunk
bus

A legjobb módja a(z) Párizs és Düsseldorf közötti utazásnak az autóbusz, mert ez a legjobb ár és sebesség kombináció.

BlaBlaCar Bus
09:0010ó00
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
19:00Düsseldorf
35 1Egyirányú
0 átszállás
Legolcsóbb
BlaBlaCar Bus
09:309ó30
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
19:00Düsseldorf
35 1Egyirányú
1 átszállás
Leggyorsabb
Air France Hop
17:351ó10
Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
18:45Düsseldorfi repülőtér (DUS)
430 1Egyirányú
0 átszállás
Más lehetőségek
Eurostar
09:553ó52
Paris Gare du Nord
13:47Düsseldorf Hauptbahnhof
145 1Egyirányú
0 átszállás
Eurostar
11:553ó52
Paris Gare du Nord
15:47Düsseldorf Hauptbahnhof
145 1Egyirányú
0 átszállás
Eurostar
07:554ó06
Paris Gare du Nord
12:01Düsseldorf Hauptbahnhof
162 1Egyirányú
1 átszállás
FlixBus
10:308ó20
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
18:50Düsseldorf
40 1Egyirányú
0 átszállás
FlixBus
16:357ó24
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
23:59Düsseldorf
39 1Egyirányú
0 átszállás
FlixBus
10:3010ó47
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
21:17Düsseldorf Hauptbahnhof
47 1Egyirányú
1 átszállás
Air France Hop
20:201ó20
Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
21:40Düsseldorfi repülőtér (DUS)
430 1Egyirányú
0 átszállás
Austrian Airlines
09:554ó20
Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
14:15Düsseldorfi repülőtér (DUS)
467 1Egyirányú
1 átszállás
Air France
08:153ó35
Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
11:50Düsseldorfi repülőtér (DUS)
487 1Egyirányú
1 átszállás

Az összes lehetséges dátumot és időpontot megnézheti, ha vonattal, autóbusszal vagy repülővel tenné meg ezt az utat. .

Árak és jegyek összehasonlítása Vonat-, autóbusz- és repülőjegyárak

Sze
jún. 19.
Cs
jún. 20.
P
jún. 21.
Szo
jún. 22.
V
jún. 23.
H
jún. 24.
K
jún. 25.
Sze
jún. 26.
Cs
jún. 27.
P
jún. 28.
Szo
jún. 29.
V
jún. 30.
H
júl. 01.
K
júl. 02.
Sze
júl. 03.
Cs
júl. 04.
P
júl. 05.
Szo
júl. 06.
V
júl. 07.
H
júl. 08.
K
júl. 09.

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Utazási szolgáltatók: TGV, Eurowings és SWISS Párizs – Düsseldorf útvonalon

Utazzon a (z) TGV, Eurowings és SWISS járatán az Omio segítségével. Az menetrendek és jegyek összehasonlításakor további lehetőségeket is megmutatunk, ha több csatlakozás vagy más utazási mód elérhető.

A Deutsche Bahn (DB) Németország fő szolgáltatója, és naponta átlagosan 40 000 utazást bonyolít le. A Deutsche Bahn különleges jellemzője a jegytípusok széles választéka, amely olyan megtakarítási lehetőségeket kínál, mint a Super Saver, a Saver és a Flexible díjszabás, valamint a Bahncard 25, 50 és 100 kedvezménykártyák, amelyeket szintén felhasználhat a útja során. A DB különböző típusokat használ az útvonalain, mint például az ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) és RB (Regionalbahn), amelyek kényelem és menetidő tekintetében különböznek. Míg például a mosdók alapfelszereltségnek számítanak, az olyan szolgáltatások, mint a fedélzeti étkező vagy az ingyenes WiFi, csak bizonyos esetén érhetők el.

  A FlixBus Európa vezető diszkont -társaságainak egyike, amelyet Németországban alapítottak, és távolsági szolgáltatásokat kínál Európában és az Egyesült Államokban. A FlixBus kínálata között szerepelnek éjszakai is egyes európai útvonalakon. A FlixBus szabványos szolgáltatásai közé tartozik a ingyenes Wi-Fi, a hosszú út alatt a telefon, a táblagép vagy a laptop töltésére alkalmas konnektorok, extra lábtér, poggyásztároló és mosdó. A fedélzeten snackeket és italokat is vásárolhat. A FlixBus minden útvonalán csak Standard jegyet kínál, amellyel egy kézipoggyászt és egy feladott bőröndöt vihet magával. További díjak vonatkoznak a többletpoggyászra és a konkrét ülésfoglalásokra, például ha Extra Seat, Table Seat vagy Panorama Seat ülést szeretne foglalni.

   Az Air France Franciaország vezető légitársasága, amely bel- és külföldi járatokat kínál; Ön különböző jegytípusokat választhat a útjához, beleértve az Economy Light, Economy Standard, Economy Flex, Premium Economy és Business típusokat.

    GYIK: Utazás Párizs és Düsseldorf között

    GYIK: Utazzon Düsseldorf városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Párizs és Düsseldorf között.
    FAQs

    3 módon lehet utazni Párizs – Düsseldorf között, többek között vonat, busz vagy repülő igénybevételével.

    A (z) Párizs és Düsseldorf közötti legolcsóbb utazási mód a busz. Az átlagos jegyárak 12 616 Ft körül alakulnak, összehasonlítva más utazási lehetőségekkel Düsseldorf célállomásra:

    A busz rendszerint 80 748 Ft -val olcsóbb, mint a repülő Düsseldorf célállomásra, amely átlagosan 93 364 Ft -ba kerül ugyanerre az útra.

    A busz 29 031 Ft -val olcsóbb, mint a vonat ezen út esetén, mivel a Párizs és Düsseldorf közötti átlagos vonat jegy ára 41 647 Ft.

    A leggyorsabb utazási mód Párizs – Düsseldorf között a repülő, amelynek átlagosan 1 óra 10 perc   a menetideje más utazási lehetőségekhez képest, amelyekkel hosszabb ideig tarthat a célállomásra való eljutás:

    Összehasonlításképpen, a busz út átlagosan 6 óra 55 perc -ig tart.

    Összehasonlításképpen, ha vonat járattal utazik, ez 3 óra 46 perc   utazási időt igényel.

    Párizs és Düsseldorf között a távolság kb. 411.

    Az átlagos napi járatsűrűség Párizs és Düsseldorf között:

    • Naponta körülbelül 11 buszok.
    • Naponta körülbelül 4 vonatok.
    • Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze a (z) Párizs – Düsseldorf között útvonal konkrét utazási dátumait, mivel a menetrend szerinti vonat, busz vagy repülő évszakonként vagy a hét napjaitól függően változhatnak.

    Ezek a legnépszerűbb indulási és érkezési pontok, ha Párizs területéről Düsseldorf területére utazik:

    • A legtöbb utazó a (z) Paris, Gare routière de Roissypôle -on/en száll fel a busz -ra/re, és a (z) Düsseldorf, ZOB am Hbf -on/en száll le.
    • A legtöbb utazó a (z) Párizs-Charles de Gaulle repülőtér -on/en száll repülő -ra/re, és a (z) Düsseldorfi repülőtér -on/en száll le.
    • A legtöbb utazó, aki a (z) vonat jegyet vásárol innen: Párizs ide: Düsseldorf, a (z) Paris Gare du Nord -ról/ről indul és Düsseldorf Hauptbahnhof -ra/re érkezik.

    Ha a jó ajánlat megtalálása a fő szempont a (z) Párizs és Düsseldorf közötti utazása során, akkor segítünk megtalálni a legjobb ár-érték arányt kínáló közlekedési cégeket:

    • A (z) BlaBlaCar Bus, FlixBus, BlaBlaCar, Eurolines Deutschland vagy Movelia elviheti Önt Düsseldorf célállomásra egy busz járattal. Jó áron talál busz jegyeket a (z) BlaBlaCar Bus Párizs és Düsseldorf közötti járataira 12 616 Ft áron az Omio-n.
    • Utazzon a (z) Lufthansa, Eurowings, KLM, Lufthansa Cityline (2), Austrian Airlines, Air Dolomiti, LAER, Air Baltic, SWISS, Air France vagy Edelweiss Air által üzemeltetett repülők egyikével ide: Düsseldorf. Ha kedvező árú jegyeket keres, nézze meg a (z) Air France Párizs – Düsseldorf jegyeit az Omio-n 95 770 Ft áron.
    • Utazzon a (z) Thalys, Deutsche Bahn, TGV, Eurostar, SNCF | TGV INOUI, SNCF ICE, SNCF | TGV INOUI vagy SNCF (3) egyik vonat járatával, hogy eljusson Düsseldorf célállomásra. Ha kedvező áron szeretne jegyet vásárolni, az Omio oldalán Eurostar Párizs – Düsseldorf jegyeket talál 41 647 Ft áron.

    Igen, vannak közvetlen járatok Párizs és Düsseldorf között a következő közlekedési vállalatokkal:

    • Naponta 5 közvetlen busz van Düsseldorf célállomásra BlaBlaCar Bus vagy FlixBus szolgáltatónál.
    • Megnézheti a közvetlen vonat járatokat Düsseldorf célállomásra a (z) SNCF (3) szolgáltatónál, ahol naponta 2 közvetlen vonat van.

    A (z) Düsseldorf célállomásra közlekedő közvetlen járatok általában időt takarítanak meg, és nagyobb kényelmet biztosítanak, mivel nem kell közben átszállni egy másik megállóban az utazás során, ezért érdemes erre odafigyelni a (z) útvonal -ra történő jegyfoglalás előtt.

    Sok Párizs területéről Düsseldorf területére utazó ügyfelünk számára nem Düsseldorf a végállomás. Amsterdam, Berlin, Munich vagy Cologne néhány olyan úti cél, amelyet érdemes felkeresni Düsseldorf után, és Ön is bármelyiket hozzáadhatja az úti tervéhez. Ellenőrizze az Omio-n, hogy melyek a legjobb és legolcsóbb utazási lehetőségek Düsseldorf területéről ezen népszerű úti célok bármelyikére még ma!
    KezdőlapUtazásHogyan lehet Párizs és Düsseldorf között utazni?

    Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

    Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Árfolyam
    Nyelv