Hogyan lehet Párizs és Breda között utazni?

ápr. 14., V
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Utazási lehetőségek
Indulás: Párizs Érkezés: Breda

Vonattal, autóbusszal vagy repülővel is utazhat Párizs és Breda között.

Javaslatunk
bus

A legjobb módja a(z) Párizs és Breda közötti utazásnak az autóbusz, mert ez a legjobb ár és sebesség kombináció.

BlaBlaCar Bus
21:306ó20
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
03:50Breda
66 1Egyirányú
0 átszállás
Legolcsóbb
BlaBlaCar Bus
21:306ó20
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
03:50Breda
66 1Egyirányú
0 átszállás
Leggyorsabb
Air France Hop
17:351ó10
Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
18:45Düsseldorfi repülőtér (DUS)
594 1Egyirányú
0 átszállás
Más lehetőségek
Eurostar
10:243ó54
Paris Gare du Nord
14:18Breda vasútállomás
153 1Egyirányú
1 átszállás
Eurostar
10:243ó54
Paris Gare du Nord
14:18Breda vasútállomás
153 1Egyirányú
1 átszállás
Eurostar
11:533ó25
Paris Gare du Nord
15:18Breda vasútállomás
153 1Egyirányú
1 átszállás
Lufthansa
10:303ó50
Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
14:20Düsseldorfi repülőtér (DUS)
446 1Egyirányú
1 átszállás
Lufthansa
09:554ó25
Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
14:20Düsseldorfi repülőtér (DUS)
446 1Egyirányú
1 átszállás
Air France Hop
07:101ó15
Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
08:25Düsseldorfi repülőtér (DUS)
456 1Egyirányú
0 átszállás

Az összes lehetséges dátumot és időpontot megnézheti, ha vonattal, autóbusszal vagy repülővel tenné meg ezt az utat. .

Árak és jegyek összehasonlítása Vonat-, autóbusz- és repülőjegyárak

V
ápr. 14.
H
ápr. 15.
K
ápr. 16.
Sze
ápr. 17.
Cs
ápr. 18.
P
ápr. 19.
Szo
ápr. 20.
V
ápr. 21.
H
ápr. 22.
K
ápr. 23.
Sze
ápr. 24.
Cs
ápr. 25.
P
ápr. 26.
Szo
ápr. 27.
V
ápr. 28.
H
ápr. 29.
K
ápr. 30.
Sze
máj. 01.
Cs
máj. 02.
P
máj. 03.
Szo
máj. 04.

Utazási információk Párizs kiindulási helyről Breda célállomásra

distanceTávolság349 km
modeElérhető utazási módokVonat
priceJegyártartomány7 568 Ft - 35 164 Ft
cheapestLegolcsóbb módBusz • 7 568 Ft • 5 óra 25 perc
fastestLeggyorsabb módRepülő • 35 164 Ft • 1 óra 10 perc
carriersNépszerű utazási cégekFlixBus, KLM vagy Thalys

Tegye meg a (z) 349 km -es utat Párizs kiindulási helyről Breda célállomásra vonat, busz vagy repülő járattal. A legnépszerűbb utazási cégek, amelyek ezt a útvonalat kiszolgálják, többek között a (z) FlixBus, KLM vagy Thalys. Az utazók akár közvetlen busz, repülő vagy vonat járattal is utazhatnak Párizs és Breda között.

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Utazásszervezők: Transavia Airlines, FlixBus és BlaBlaCar Bus Párizs – Breda útvonalon

Utazzon a (z) Transavia Airlines, FlixBus és BlaBlaCar Bus járatán az Omio segítségével. Az menetrendek és jegyek összehasonlításakor további lehetőségeket is megmutatunk, ha több csatlakozás vagy más utazási mód elérhető.

A Deutsche Bahn (DB) Németország fő szolgáltatója, és naponta átlagosan 40 000 utazást bonyolít le. A Deutsche Bahn különleges jellemzője a jegytípusok széles választéka, amely olyan megtakarítási lehetőségeket kínál, mint a Super Saver, a Saver és a Flexible díjszabás, valamint a Bahncard 25, 50 és 100 kedvezménykártyák, amelyeket szintén felhasználhat a útja során. A DB különböző típusokat használ az útvonalain, mint például az ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) és RB (Regionalbahn), amelyek kényelem és menetidő tekintetében különböznek. Míg például a mosdók alapfelszereltségnek számítanak, az olyan szolgáltatások, mint a fedélzeti étkező vagy az ingyenes WiFi, csak bizonyos esetén érhetők el.

  A FlixBus Európa vezető diszkont -társaságainak egyike, amelyet Németországban alapítottak, és távolsági szolgáltatásokat kínál Európában és az Egyesült Államokban. A FlixBus kínálata között szerepelnek éjszakai is egyes európai útvonalakon. A FlixBus szabványos szolgáltatásai közé tartozik a ingyenes Wi-Fi, a hosszú út alatt a telefon, a táblagép vagy a laptop töltésére alkalmas konnektorok, extra lábtér, poggyásztároló és mosdó. A fedélzeten snackeket és italokat is vásárolhat. A FlixBus minden útvonalán csak Standard jegyet kínál, amellyel egy kézipoggyászt és egy feladott bőröndöt vihet magával. További díjak vonatkoznak a többletpoggyászra és a konkrét ülésfoglalásokra, például ha Extra Seat, Table Seat vagy Panorama Seat ülést szeretne foglalni.

   Németország legnagyobb légitársasága a Lufthansa. Repüljön, és foglalja le a legmegfelelőbb jegyet a Lufthansa sok jegyválasztási lehetősége közül, beleértve az Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, Business Class és First Class jegyeket.

    GYIK: Utazás Párizs és Breda között

    GYIK: Utazzon Breda városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Párizs és Breda között.
    FAQs

    Párizs – Breda között 3 különböző módon lehet közlekedni: vonat, busz vagy repülő.

    A (z) Párizs és Breda közötti legolcsóbb utazási mód a busz. Az átlagos jegyárak 7 568 Ft körül alakulnak, összehasonlítva más utazási lehetőségekkel Breda célállomásra:

    A busz általában véve 27 596 Ft -val kevesebbe kerül, mint a repülő ugyanerre az út -ra. A repülő jegy átlagos ára Párizs és Breda között 35 164 Ft.

    A busz kb. 13 886 Ft -val kevesebbe kerül, mint a vonat, amely átlagosan 21 454 Ft -ba kerül ezen út estén.

    A leggyorsabb utazási mód Párizs – Breda között a repülő, amelynek átlagosan 1 óra 10 perc   a menetideje más utazási lehetőségekhez képest, amelyekkel hosszabb ideig tarthat a célállomásra való eljutás:

    Összehasonlításképpen, ha busz járattal utazik, ez 5 óra 25 perc   utazási időt igényel.

    Összehasonlításképpen, a (z) Breda célállomásra való eljutás vonat járattal átlagosan 2 óra 54 perc időt vehet igénybe.

    A távolság Párizs és Breda között kb. 349.

    Az átlagos napi járatsűrűség Párizs és Breda között:

    • Naponta 1 busz.
    • Naponta körülbelül 10 vonatok.
    • Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze a (z) Párizs – Breda között útvonal konkrét utazási dátumait, mivel a menetrend szerinti vonat, busz vagy repülő évszakonként vagy a hét napjaitól függően változhatnak.

    Ezek a legnépszerűbb indulási és érkezési helyek Párizs városából Breda városába:

    • A buszok legtöbbször Párizs területén a (z) Paris, Gare routière de Roissypôle -ról/ről indulnak, és Breda területén a (z) Breda, Centraal Station -ra/re érkeznek.
    • A vonatok legtöbbször Párizs területén a (z) Paris Gare du Nord -ról/ről indulnak, és Breda területén a (z) Breda vasútállomás -ra/re érkeznek.

    Ha a jó ajánlat megtalálása a fő szempont a (z) Párizs és Breda közötti utazása során, akkor segítünk megtalálni a legjobb ár-érték arányt kínáló közlekedési cégeket:

    • Utazzon a (z) FlixBus vagy BlaBlaCar Bus által üzemeltetett buszok egyikével ide: Breda. Ha kedvező árú jegyeket keres, nézze meg a (z) FlixBus Párizs – Breda jegyeit az Omio-n 7 568 Ft áron.
    • A (z) KLM, Transavia Airlines, Transavia France vagy Lufthansa elviheti Önt Breda célállomásra egy repülő járattal. Jó áron talál repülő jegyeket a (z) Transavia Airlines Párizs és Breda közötti járataira 43 876 Ft áron az Omio-n.
    • Utazzon a (z) Thalys, NS International | IC Brussel, PKP Intercity, Eurostar, BSB, SNCF | TGV vagy Deutsche Bahn egyik vonat járatával, hogy eljusson Breda célállomásra. Ha kedvező áron szeretne jegyet vásárolni, az Omio oldalán Eurostar Párizs – Breda jegyeket talál 21 454 Ft áron.

    Igen, vannak közvetlen járatok Párizs és Breda között a következő közlekedési vállalatokkal:

    • Megnézheti a közvetlen busz járatokat Breda célállomásra a (z) FlixBus szolgáltatónál, ahol naponta 1 közvetlen busz van.

    A (z) Breda célállomásra közlekedő közvetlen járatok általában időt takarítanak meg, és nagyobb kényelmet biztosítanak, mivel nem kell közben átszállni egy másik megállóban az utazás során, ezért érdemes erre odafigyelni a (z) út -ra történő jegyfoglalás előtt.

    Sok ügyfelünk, aki Párizs területéről Breda területére foglal utat, gyakran kiterjeszti nyaralását, és felkeres más népszerű úti célokat is, mint például: Antwerp, Brussels, Amsterdam vagy London. Ha azon gondolkodik, hogy egy másik úti célt is hozzáadjon Párizs – Breda útitervéhez, hagyja, hogy az Omio megtalálja Önnek a legjobb közlekedési lehetőségeket Breda területéről ezen népszerű úti célok bármelyikére még ma!

    Utazás Párizs–Breda útvonalon: kapcsolódó információ

    További információs források, ahol tájékozódhat a keresett adatokról

    KezdőlapUtazásHogyan lehet Párizs és Breda között utazni?

    Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

    Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Árfolyam
    Nyelv