Hogyan lehet Nápoly és Palermo között utazni?

ápr. 11., Cs
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Utazási lehetőségek
Indulás: Nápoly Érkezés: Palermo

Vonattal, autóbusszal vagy repülővel is utazhat Nápoly és Palermo között.

Javaslatunk
bus

A legjobb módja a(z) Nápoly és Palermo közötti utazásnak az autóbusz, mert ez a legjobb ár és sebesség kombináció.

Itabus
08:5012ó05
Napoli, Autostazione Metropark
20:55Palermo
13 1Egyirányú
0 átszállás
Legolcsóbb
Itabus
08:5012ó05
Napoli, Autostazione Metropark
20:55Palermo
13 1Egyirányú
0 átszállás
Leggyorsabb
easyJet
10:101ó00
Nápolyi nemzetközi repülőtér (NAP)
11:10Falcone-Borsellino nemzetközi repülőtér (PMO)
88 1Egyirányú
0 átszállás
Más lehetőségek
Intercity
09:509ó12
Napoli Centrale
19:02Stazione di Palermo Centrale
83 1Egyirányú
0 átszállás
Intercity
13:459ó05
Napoli Centrale
22:50Stazione di Palermo Centrale
83 1Egyirányú
0 átszállás
Italo
12:008ó55
Napoli Centrale
20:55Stazione di Palermo Centrale
102 1Egyirányú
1 átszállás
Itabus
21:3010ó30
Napoli, Autostazione Metropark
08:00Palermo
13 1Egyirányú
0 átszállás
easyJet
07:001ó00
Nápolyi nemzetközi repülőtér (NAP)
08:00Falcone-Borsellino nemzetközi repülőtér (PMO)
94 1Egyirányú
0 átszállás
ITA
15:105ó10
Nápolyi nemzetközi repülőtér (NAP)
20:20Falcone-Borsellino nemzetközi repülőtér (PMO)
124 1Egyirányú
1 átszállás
ITA
06:352ó45
Nápolyi nemzetközi repülőtér (NAP)
09:20Falcone-Borsellino nemzetközi repülőtér (PMO)
144 1Egyirányú
1 átszállás
Gnv
20:0014ó15
Nápoly
10:15Palermo
47 1Egyirányú
0 átszállás
Tirrenia
20:1510ó30
Nápoly
06:45Palermo
60 1Egyirányú
0 átszállás

Az összes lehetséges dátumot és időpontot megnézheti, ha vonattal, autóbusszal vagy repülővel tenné meg ezt az utat. .

Árak és jegyek összehasonlítása Vonat-, autóbusz- és repülőjegyárak

V
ápr. 14.
H
ápr. 15.
K
ápr. 16.
Sze
ápr. 17.
Cs
ápr. 18.
P
ápr. 19.
Szo
ápr. 20.
V
ápr. 21.
H
ápr. 22.
K
ápr. 23.
Sze
ápr. 24.
Cs
ápr. 25.
P
ápr. 26.
Szo
ápr. 27.
V
ápr. 28.
H
ápr. 29.
K
ápr. 30.
Sze
máj. 01.
Cs
máj. 02.
P
máj. 03.
Szo
máj. 04.

Utazási információk Nápoly – Palermo útvonalon

distanceTávolság311 km
modeElérhető utazási módokVonat
priceJegyártartomány10 504 Ft - 25 943 Ft
cheapestLegolcsóbb módBusz • 10 504 Ft • 8 óra 55 perc
fastestLeggyorsabb módRepülő • 25 943 Ft • 55 perc
carriersNépszerű utazási cégekItabus, GNV, Volotea vagy Intercity

Tegye meg a (z) 311 km -es utat Nápoly kiindulási helyről Palermo célállomásra vonat, busz, komp vagy repülő járattal. A legnépszerűbb utazási cégek, amelyek ezt a útvonalat kiszolgálják, többek között a (z) Itabus, GNV, Volotea vagy Intercity. Az utazók akár közvetlen busz, komp, repülő vagy vonat járattal is utazhatnak Nápoly és Palermo között.

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Utazási vállalatok: Intercity, Ryanair és Italo Nápoly – Palermo útvonalon

Utazzon a (z) Intercity, Ryanair és Italo járatán az Omio segítségével. Az menetrendek és jegyek összehasonlításakor további lehetőségeket is megmutatunk, ha több csatlakozás vagy más utazási mód elérhető.

A Trenitalia Intercity egy nagy sebességű vonatközlekedést biztosító szolgáltatás, amelyet az olasz nemzeti vasúttársaság, a Trenitalia üzemeltet. Az egész országban működik, kora reggeltól késő estig közlekedő járatokkal. Az Intercity vonatok két típusban érhetők el: az Intercity Plus, amely a leggyorsabb és a legkényelmesebb, és az Intercity, amely kissé lassabb, de még mindig kényelmes utazást biztosít. A fedélzeti szolgáltatások közé tartozik a légkondicionálás, az elektromos csatlakozók, a Wi-Fi és a bár szolgáltatás. Több jegytípus áll rendelkezésre, beleértve a Standard, Super Economy és Business jegyeket. A Trenitalia Intercity legnépszerűbb útvonalai a Róma–Milánó, a Nápoly–Firenze és a Torinó–Velence vonal.

  A FlixBus Európa vezető diszkont -társaságainak egyike, amelyet Németországban alapítottak, és távolsági szolgáltatásokat kínál Európában és az Egyesült Államokban. A FlixBus kínálata között szerepelnek éjszakai is egyes európai útvonalakon. A FlixBus szabványos szolgáltatásai közé tartozik a ingyenes Wi-Fi, a hosszú út alatt a telefon, a táblagép vagy a laptop töltésére alkalmas konnektorok, extra lábtér, poggyásztároló és mosdó. A fedélzeten snackeket és italokat is vásárolhat. A FlixBus minden útvonalán csak Standard jegyet kínál, amellyel egy kézipoggyászt és egy feladott bőröndöt vihet magával. További díjak vonatkoznak a többletpoggyászra és a konkrét ülésfoglalásokra, például ha Extra Seat, Table Seat vagy Panorama Seat ülést szeretne foglalni.

    GYIK: Utazás Nápoly és Palermo között

    GYIK: Utazzon Palermo városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Nápoly és Palermo között.
    FAQs

    Nápoly – Palermo útvonalon 4 féle módon lehet utazni. Mehet vonat, busz, komp vagy repülő igénybevételével.

    A (z) Nápoly és Palermo közötti legolcsóbb utazási mód a busz. Az átlagos jegyárak 10 504 Ft körül alakulnak, összehasonlítva más utazási lehetőségekkel Palermo célállomásra:

    A busz rendszerint 13 Ft -val olcsóbb, mint a komp Palermo célállomásra, amely átlagosan 10 517 Ft -ba kerül ugyanerre az útra.

    A busz általában véve 15 439 Ft -val kevesebbe kerül, mint a repülő ugyanerre az út -ra. A repülő jegy átlagos ára Nápoly és Palermo között 25 943 Ft.

    A busz 9 646 Ft -val olcsóbb, mint a vonat ezen út esetén, mivel a Nápoly és Palermo közötti átlagos vonat jegy ára 20 150 Ft.

    A leggyorsabb utazási mód Nápoly – Palermo útvonalon a repülő, amelynek átlagosan 55 perc   a menetideje más utazási lehetőségekhez képest, amelyekkel hosszabb ideig tarthat a célállomásra való eljutás:

    Összehasonlításképpen, a busz út átlagosan 8 óra 55 perc -ig tart.

    Összehasonlításképpen, a (z) Palermo célállomásra való eljutás komp járattal átlagosan 8 óra 30 perc időt vehet igénybe.

    Összehasonlításképpen, ha vonat járattal utazik, ez 8 óra 55 perc   utazási időt igényel.

    A távolság Nápoly és Palermo között kb. 311.

    Az átlagos napi járatsűrűség Nápoly és Palermo között:

    • Naponta körülbelül 1 busz.
    • Naponta 1 komp.
    • Naponta körülbelül 1 vonat.
    • Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze a (z) Nápoly – Palermo között út konkrét utazási dátumait, mivel a menetrend szerinti vonat, busz, komp vagy repülő évszakonként vagy a hét napjaitól függően változhatnak.

    Ezek a legnépszerűbb indulási és érkezési pontok, ha Nápoly területéről Palermo területére utazik:

    • A legtöbb utazó a (z) Naples Capodichino Airport Terminal Bus -on/en száll busz -ra/re, és a (z) Palermo, Via Tommaso Fazello (Terminal Bus) -on/en száll le.
    • A legtöbb utazó, aki a (z) repülő jegyet vásárol innen: Nápoly ide: Palermo, a (z) Nápolyi nemzetközi repülőtér -ról/ről indul és Falcone-Borsellino nemzetközi repülőtér -ra/re érkezik.
    • A legtöbb utazó a (z) Napoli Centrale -on/en száll fel a vonat -ra/re, és a (z) Stazione di Palermo Centrale -on/en száll le.

    Ha a jó ajánlat megtalálása a fő szempont a (z) Nápoly és Palermo közötti utazása során, akkor segítünk megtalálni a legjobb ár-érték arányt kínáló közlekedési cégeket:

    • A (z) Itabus, FlixBus, Italo, BlaBlaCar vagy Autoservizi Salemi elviheti Önt Palermo célállomásra egy busz járattal. Jó áron talál busz jegyeket a (z) Itabus Nápoly és Palermo közötti járataira 10 504 Ft áron az Omio-n.
    • A (z) GNV, Tirrenia, Grimaldi, Tirrenia, Academy, Fred. Olsen Express vagy Alpha Lines elviheti Önt Palermo célállomásra egy komp járattal. Jó áron talál komp jegyeket a (z) Grimaldi Nápoly és Palermo közötti járataira 10 517 Ft áron az Omio-n.
    • Utazzon a (z) Volotea, easyJet, Ryanair, Malta Air vagy Alitalia által üzemeltetett repülők egyikével ide: Palermo. Ha kedvező árú jegyeket keres, nézze meg a (z) Volotea Nápoly – Palermo jegyeit az Omio-n 25 943 Ft áron.
    • A (z) Intercity vagy Intercity Notte segítségével eljuthat egy vonat járattal Palermo célállomásra. Ha a vonatok érdeklik, és jó ajánlatot keres, akkor a (z) Intercity Nápoly – Palermo járataira 20 150 Ft áron találhat jegyeket.

    Igen, vannak közvetlen járatok Nápoly és Palermo között a következő közlekedési vállalatokkal:

    • Megnézheti a közvetlen busz járatokat Palermo célállomásra a (z) Itabus vagy FlixBus szolgáltatónál, ahol naponta 1 közvetlen busz van.
    • Megnézheti a közvetlen komp járatokat Palermo célállomásra a (z) GNV, Tirrenia, Grimaldi vagy Tirrenia szolgáltatónál, ahol naponta 1 közvetlen komp van.
    • Naponta 1 közvetlen vonat található, amellyel eljuthat Palermo célállomásra a (z) Intercity szolgáltató segítségével.

    A (z) Palermo célállomásra közlekedő közvetlen járatok általában időt takarítanak meg, és nagyobb kényelmet biztosítanak, mivel nem kell közben átszállni egy másik megállóban az utazás során, ezért érdemes erre odafigyelni a (z) út -ra történő jegyfoglalás előtt.

    Szeretné meghosszabbítani Nápoly és Palermo közötti utazását? Sok Omio-ügyfél, aki Nápoly területéről Palermo területére utazik, gyakran kiterjeszti nyaralását, és felkeres más népszerű úti célokat is, mint például Catania, Rome, Cefalù, Milan vagy Trapani. Ha azon gondolkodik, hogy felfedezze Catania, Rome, Cefalù, Milan vagy Trapani úti célok valamelyikét Palermo kiindulási pontból, hagyja, hogy az Omio megtalálja Önnek a legjobb, megfizethető áron elérhető közlekedési lehetőségeket.

    Utazás Nápoly–Palermo útvonalon: kapcsolódó információ

    További információs források, ahol tájékozódhat a keresett adatokról

    KezdőlapUtazásHogyan lehet Nápoly és Palermo között utazni?

    Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

    Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Árfolyam
    Nyelv