Hogyan lehet London és Düsseldorf között utazni?

ápr. 11., Cs
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Utazási lehetőségek
Indulás: London Érkezés: Düsseldorf

Vonattal, autóbusszal vagy repülővel is utazhat London és Düsseldorf között.

Javaslatunk
flight

A legjobb módja a(z) London és Düsseldorf közötti utazásnak a repülő, mert ez a legjobb ár és sebesség kombináció.

Eurowings
08:051ó20
London-Heathrow-i repülőtér (LHR)
10:25Düsseldorfi repülőtér (DUS)
141 1Egyirányú
0 átszállás
Legolcsóbb
Eurowings
08:051ó20
London-Heathrow-i repülőtér (LHR)
10:25Düsseldorfi repülőtér (DUS)
141 1Egyirányú
0 átszállás
Leggyorsabb
Eurowings
08:051ó20
London-Heathrow-i repülőtér (LHR)
10:25Düsseldorfi repülőtér (DUS)
141 1Egyirányú
0 átszállás
Más lehetőségek
Eurowings
20:001ó20
London-Heathrow-i repülőtér (LHR)
22:20Köln–Bonn repülőtér (CGN)
188 1Egyirányú
0 átszállás
Eurowings
14:451ó20
London-Heathrow-i repülőtér (LHR)
17:05Köln–Bonn repülőtér (CGN)
223 1Egyirányú
0 átszállás
KLM Cityhopper
20:559ó40
London-Heathrow-i repülőtér (LHR)
07:35Düsseldorfi repülőtér (DUS)
242 1Egyirányú
1 átszállás

Az összes lehetséges dátumot és időpontot megnézheti, ha vonattal, autóbusszal vagy repülővel tenné meg ezt az utat. .

Árak és jegyek összehasonlítása Vonat-, autóbusz- és repülőjegyárak

V
ápr. 14.
H
ápr. 15.
K
ápr. 16.
Sze
ápr. 17.
Cs
ápr. 18.
P
ápr. 19.
Szo
ápr. 20.
V
ápr. 21.
H
ápr. 22.
K
ápr. 23.
Sze
ápr. 24.
Cs
ápr. 25.
P
ápr. 26.
Szo
ápr. 27.
V
ápr. 28.
H
ápr. 29.
K
ápr. 30.
Sze
máj. 01.
Cs
máj. 02.
P
máj. 03.
Szo
máj. 04.

Utazási információk London – Düsseldorf között

distanceTávolság480 km
modeElérhető utazási módokVonat
priceJegyártartomány14 715 Ft - 167 428 Ft
cheapestLegolcsóbb módBusz • 14 715 Ft • 12 óra 25 perc
fastestLeggyorsabb módRepülő • 29 569 Ft • 1 óra 10 perc
carriersNépszerű utazási cégekFlixBus, Eurowings vagy Deutsche Bahn

Szálljon fel egy vonat, busz vagy repülő járatra, hogy megtegye a (z) 480 km -es utat London kiindulási helyről Düsseldorf célállomásra. A legnépszerűbb utazási cégek, amelyek ezt a útvonalat kiszolgálják, többek között a (z) FlixBus, Eurowings vagy Deutsche Bahn. Az utazók akár közvetlen busz, repülő vagy vonat járattal is utazhatnak London és Düsseldorf között.

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Utazásszervezők: Eurowings, FlixBus és Ryanair London – Düsseldorf útvonalon

Utazzon a (z) Eurowings, FlixBus és Ryanair járatán az Omio segítségével. Az menetrendek és jegyek összehasonlításakor további lehetőségeket is megmutatunk, ha több csatlakozás vagy más utazási mód elérhető.

A Eurostar az Egyesült Királyságot a kontinentális Európa országaival, például Franciaországgal, Belgiummal és Hollandiával összekötő kizárólagos nagy sebességű vasúti szolgáltatás. Az Eurostar többsége áthalad a La Manche-csatornán, más néven Chunnel-en az Egyesült Királyság és Franciaország között. A nagy sebességű járat 186 mph (300 km/h) sebességre képes, így Ön a lehető legnagyobb kényelemben és modern, komfortos üléseken és nagy ablakok mellett utazhat. Amikor jegyet foglal a Eurostar -ra, három jegytípus közül választhat: Standard, Standard Premier (könnyű frissítőkkel és tágas ülésekkel), és Business Premier (rugalmas utazási lehetőségekkel, tágas ülésekkel, váróterem-hozzáféréssel, elsőbbségi beszállással és melegétel-kiszolgálással).

  A FlixBus Európa vezető diszkont -társaságainak egyike, amelyet Németországban alapítottak, és távolsági szolgáltatásokat kínál Európában és az Egyesült Államokban. A FlixBus kínálata között szerepelnek éjszakai is egyes európai útvonalakon. A FlixBus szabványos szolgáltatásai közé tartozik a ingyenes Wi-Fi, a hosszú út alatt a telefon, a táblagép vagy a laptop töltésére alkalmas konnektorok, extra lábtér, poggyásztároló és mosdó. A fedélzeten snackeket és italokat is vásárolhat. A FlixBus minden útvonalán csak Standard jegyet kínál, amellyel egy kézipoggyászt és egy feladott bőröndöt vihet magával. További díjak vonatkoznak a többletpoggyászra és a konkrét ülésfoglalásokra, például ha Extra Seat, Table Seat vagy Panorama Seat ülést szeretne foglalni.

   A Eurowings Németország vezető diszkont légitársasága, amely Smart, Best és BIZclass jegyeket kínál az Ön következő útjához.

    GYIK: Utazás London és Düsseldorf között

    GYIK: Utazzon Düsseldorf városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget London és Düsseldorf között.
    FAQs

    London – Düsseldorf útvonalon 3 féle módon lehet utazni. Mehet vonat, busz vagy repülő igénybevételével.

    London – Düsseldorf között a legolcsóbb utazási mód a busz, amelynek átlagos ára 14 715 Ft.

    Ezt más utazási lehetőségekkel összehasonlítva Düsseldorf célállomásra:

    A busz 14 854 Ft -val olcsóbb, mint a repülő ezen út esetén, mivel a London és Düsseldorf közötti átlagos repülő jegy ára 29 569 Ft.

    A busz rendszerint 152 713 Ft -val olcsóbb, mint a vonat Düsseldorf célállomásra, amely átlagosan 167 428 Ft -ba kerül ugyanerre az útra.

    A leggyorsabb utazási mód Düsseldorf városából London városába a repülő 1 óra 10 perc átlagos menetidővel.

    Más utazási lehetőségek Düsseldorf célállomásra általában hosszabb ideig tartanak:

    Összehasonlításképpen, a busz út átlagosan 12 óra 25 perc -ig tart.

    Összehasonlításképpen, a vonat út átlagosan 5 óra 36 perc -ig tart.

    A távolság London és Düsseldorf között kb. 480.

    Az átlagos napi járatsűrűség London és Düsseldorf között:

    • Naponta 1 busz.
    • Naponta 2 vonatok.
    • Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze a (z) London kiindulási helyről Düsseldorf célállomásra útvonal konkrét utazási dátumait, mivel a menetrend szerinti vonat, busz vagy repülő évszakonként vagy a hét napjaitól függően változhatnak.

    Ezek a legnépszerűbb indulási és érkezési pontok, ha London területéről Düsseldorf területére utazik:

    • A legtöbb utazó a (z) London, Victoria Coach Station -on/en száll fel a busz -ra/re, és a (z) Düsseldorf, ZOB am Hbf -on/en száll le.
    • A legtöbb utazó, aki a (z) repülő jegyet foglal innen: London ide: Düsseldorf, a (z) London–Gatwick repülőtér -ról/ről indul és Düsseldorfi repülőtér -ra/re érkezik.
    • A legtöbb utazó a (z) London Euston pályaudvar -on/en száll fel a vonat -ra/re, és a (z) Düsseldorf Hauptbahnhof -on/en száll le.

    Ha a jó ajánlat megtalálása a fő szempont a (z) London és Düsseldorf közötti utazása során, akkor segítünk megtalálni a legjobb ár-érték arányt kínáló közlekedési cégeket:

    • A (z) FlixBus, Ourbus vagy BlaBlaCar Bus elviheti Önt Düsseldorf célállomásra egy busz járattal. Jó áron talál busz jegyeket a (z) FlixBus London és Düsseldorf közötti járataira 14 715 Ft áron az Omio-n.
    • Utazzon a (z) Eurowings, British Airways, Ryanair, Cityflyer (British Airways 2), Malta Air, Air Baltic, easyJet, airmax, Lufthansa, German Airways, Air France, Eurowings Europe, KLM, Austrian Airlines, KLM Cityhopper vagy TUIfly egyik repülő járatával, hogy eljusson Düsseldorf célállomásra. Ha kedvező áron szeretne jegyet vásárolni, az Omio oldalán Eurowings London – Düsseldorf jegyeket talál 29 569 Ft áron.
    • Utazzon a (z) Deutsche Bahn, Eurostar vagy Thalys által üzemeltetett vonatok egyikével ide: Düsseldorf. Ha kedvező árú jegyeket keres, nézze meg a (z) Eurostar London – Düsseldorf jegyeit az Omio-n 167 428 Ft áron.

    Igen, vannak közvetlen járatok London és Düsseldorf között a következő közlekedési vállalatokkal:

    • Naponta 1 közvetlen busz van Düsseldorf célállomásra FlixBus szolgáltatónál.

    A (z) Düsseldorf célállomásra közlekedő közvetlen járatok általában időt takarítanak meg, és nagyobb kényelmet biztosítanak, mivel nem kell közben átszállni egy másik megállóban az utazás során, ezért érdemes erre odafigyelni a (z) út -ra történő jegyfoglalás előtt.

    Szeretné meghosszabbítani London és Düsseldorf közötti utazását? Sok Omio-ügyfél, aki London területéről Düsseldorf területére utazik, gyakran kiterjeszti nyaralását, és felkeres más népszerű úti célokat is, mint például Paris, Amsterdam, Berlin, Munich vagy Cologne. Ha azon gondolkodik, hogy felfedezze Paris, Amsterdam, Berlin, Munich vagy Cologne úti célok valamelyikét Düsseldorf kiindulási pontból, hagyja, hogy az Omio megtalálja Önnek a legjobb, megfizethető áron elérhető közlekedési lehetőségeket.
    KezdőlapUtazásHogyan lehet London és Düsseldorf között utazni?

    Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

    Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Árfolyam
    Nyelv