Hogyan lehet Frankfurt és Párizs között utazni?

máj. 19., V
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Utazási lehetőségek
Indulás: Frankfurt Érkezés: Párizs

Vonattal, autóbusszal vagy repülővel is utazhat Frankfurt és Párizs között.

Javaslatunk
bus

A legjobb módja a(z) Frankfurt és Párizs közötti utazásnak az autóbusz, mert ez a legjobb ár és sebesség kombináció.

BlaBlaCar Bus
22:508ó10
Frankfurt
07:00Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
40 1Egyirányú
0 átszállás
Legolcsóbb
BlaBlaCar Bus
22:508ó10
Frankfurt
07:00Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
40 1Egyirányú
0 átszállás
Leggyorsabb
Lufthansa
21:401ó15
Frankfurti repülőtér (FRA)
22:55Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
266 1Egyirányú
0 átszállás
Más lehetőségek
SNCF | ICE
18:563ó56
Frankfurt Hauptbahnhof
22:52Paris Gare de l'Est
179 1Egyirányú
0 átszállás
TGV
13:568ó17
Frankfurt Hauptbahnhof
22:13Paris Gare de l'Est
186 1Egyirányú
1 átszállás
SNCF | TGV INOUI
16:563ó47
Frankfurt Hauptbahnhof
20:43Paris Gare de l'Est
202 1Egyirányú
0 átszállás
BlaBlaCar Bus
12:008ó55
Frankfurt
20:55Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
65 1Egyirányú
0 átszállás
Air France Hop
07:051ó35
Frankfurti repülőtér (FRA)
08:40Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
197 1Egyirányú
0 átszállás
Air France Hop
19:551ó25
Frankfurti repülőtér (FRA)
21:20Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
234 1Egyirányú
0 átszállás
Air France Hop
12:051ó30
Frankfurti repülőtér (FRA)
13:35Párizs-Charles de Gaulle repülőtér (CDG)
276 1Egyirányú
0 átszállás

Az összes lehetséges dátumot és időpontot megnézheti, ha vonattal, autóbusszal vagy repülővel tenné meg ezt az utat. .

Árak és jegyek összehasonlítása Vonat-, autóbusz- és repülőjegyárak

H
máj. 20.
K
máj. 21.
Sze
máj. 22.
Cs
máj. 23.
P
máj. 24.
Szo
máj. 25.
V
máj. 26.
H
máj. 27.
K
máj. 28.
Sze
máj. 29.
Cs
máj. 30.
P
máj. 31.
Szo
jún. 01.
V
jún. 02.
H
jún. 03.
K
jún. 04.
Sze
jún. 05.
Cs
jún. 06.
P
jún. 07.
Szo
jún. 08.
V
jún. 09.

Utazási információk Frankfurt kiindulási helyről Párizs célállomásra

distanceTávolság478 km
modeElérhető utazási módokVonat
priceJegyártartomány34 609 Ft - 11 116 Ft
cheapestLegolcsóbb módBusz • 11 116 Ft • 8 óra
fastestLeggyorsabb módRepülő • 58 910 Ft • 1 óra 15 perc
carriersNépszerű utazási cégekBlaBlaCar Bus, Lufthansa vagy Deutsche Bahn

Szálljon fel egy vonat, busz vagy repülő járatra, hogy megtegye a (z) 478 km -es utat Frankfurt kiindulási helyről Párizs célállomásra. A legnépszerűbb utazási cégek, amelyek ezt a útvonalat kiszolgálják, többek között a (z) BlaBlaCar Bus, Lufthansa vagy Deutsche Bahn. Az utazók akár közvetlen busz, komp, repülő vagy vonat járattal is utazhatnak Frankfurt és Párizs között.

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Utazási vállalatok: BlaBlaCar Bus, SNCF ICE és FlixBus Frankfurt – Párizs útvonalon

Utazzon 8 245 Ft (20 EUR) áron az Omio partnereivel: BlaBlaCar Bus, SNCF ICE és FlixBus! A legjobb menetrendeket és jegyeket találhatja meg, amikor összehasonlítja a lehetőségeket, és lefoglalja az Ön számára legkedvezőbb olcsó útvonal -at.

Az SNCF TGV egy nagy sebességű vonat, amelyet a francia nemzeti vasúttársaság, a SNCF üzemeltet. Az egyik leggyorsabb vonat a világon, amely akár 320 km/h (200 mph) sebességgel száguld. A TGV 1981 óta működik, és most már Európa legnépszerűbb nagy sebességű vonata.

A TGV különböző vonattípusokat kínál, beleértve a TGV Duplex, TGV Lyria, TGV InOui és TGV OuiGo vonatokat. Minden típusú vonat különféle kényelmi szolgáltatásokat kínál, mint például Wi-Fi-t, konnektorokat és kényelmes üléseket. Különböző jegytípusok érhetőek el, például a Prem's jegy, amely kedvezményeket biztosít bizonyos útvonalakon. A fedélzeti szolgáltatások közé tartozik egy kávézóbár, egy többféle újság és magazin, valamint egy audio-vizuális szórakoztató rendszer. A utasok használhatják a TGV ingyenes Wi-Fi szolgáltatását is. Az SNCF TGV legnépszerűbb útvonalai közé tartozik a Párizs–Lyon, a Párizs–Marseille, a Párizs–Bordeaux, valamint a Párizs–Lille viszonylat. Ezek a járatok az utazóknak gyors és kényelmes utazást biztosítanak a francia városok között.

A FlixBus Európa vezető diszkont -társaságainak egyike, amelyet Németországban alapítottak, és távolsági szolgáltatásokat kínál Európában és az Egyesült Államokban. A FlixBus kínálata között szerepelnek éjszakai is egyes európai útvonalakon. A FlixBus szabványos szolgáltatásai közé tartozik a ingyenes Wi-Fi, a hosszú út alatt a telefon, a táblagép vagy a laptop töltésére alkalmas konnektorok, extra lábtér, poggyásztároló és mosdó. A fedélzeten snackeket és italokat is vásárolhat. A FlixBus minden útvonalán csak Standard jegyet kínál, amellyel egy kézipoggyászt és egy feladott bőröndöt vihet magával. További díjak vonatkoznak a többletpoggyászra és a konkrét ülésfoglalásokra, például ha Extra Seat, Table Seat vagy Panorama Seat ülést szeretne foglalni.

Németország legnagyobb légitársasága a Lufthansa. Repüljön, és foglalja le a legmegfelelőbb jegyet a Lufthansa sok jegyválasztási lehetősége közül, beleértve az Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, Business Class és First Class jegyeket.

GYIK: Utazás Frankfurt és Párizs között

GYIK: Utazzon Párizs városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Frankfurt és Párizs között.
FAQs

Frankfurt – Párizs útvonalon 3 féle módon lehet utazni. Mehet vonat, busz vagy repülő igénybevételével.

Frankfurt – Párizs között a legolcsóbb utazási mód a busz, amelynek átlagos ára 11 116 Ft.

Ezt más utazási lehetőségekkel összehasonlítva Párizs célállomásra:

A busz -val olcsóbb, mint a komp ezen út esetén, mivel a Frankfurt és Párizs közötti átlagos komp jegy ára.

A busz kb. 47 794 Ft -val kevesebbe kerül, mint a repülő, amely átlagosan 58 910 Ft -ba kerül ezen útvonal estén.

A busz rendszerint 23 493 Ft -val olcsóbb, mint a vonat Párizs célállomásra, amely átlagosan 34 609 Ft -ba kerül ugyanerre az útra.

A leggyorsabb utazási mód Frankfurt – Párizs között a repülő, amelynek átlagosan 1 óra 15 perc   a menetideje más utazási lehetőségekhez képest, amelyekkel hosszabb ideig tarthat a célállomásra való eljutás:

Összehasonlításképpen, a (z) Párizs célállomásra való eljutás busz járattal átlagosan 8 óra időt vehet igénybe.

Összehasonlításképpen, a (z) Párizs célállomásra való eljutás vonat járattal átlagosan 3 óra 42 perc időt vehet igénybe.

A távolság Frankfurt és Párizs között kb. 478.

Az átlagos napi járatsűrűség Frankfurt és Párizs között:

 • Napi 6 buszok.
 • Napi 4 vonatok.
 • Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze a (z) Frankfurt – Párizs között út konkrét utazási dátumait, mivel a menetrend szerinti vonat, busz vagy repülő évszakonként vagy a hét napjaitól függően változhatnak.

Ezek a legnépszerűbb indulási és érkezési helyek Frankfurt városából Párizs városába:

 • A buszok Frankfurt területéről Párizs területére legtöbbször a (z) Frankfurt am Main, Flughafen Frankfurt (Terminal 1 - Busparkplatz P36) -ról/ről indulnak és a (z) Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) -ra/re érkeznek.
 • A repülők legtöbbször # a (z)[+modeTopDeparturePosition (mode)]-ról/ről indulnak és # a (z) [+modeTopArrivalPosition (mode)]-ra/re érkeznek.
 • A vonatok legtöbbször # a (z)[+modeTopDeparturePosition (mode)]-ról/ről indulnak és # a (z) [+modeTopArrivalPosition (mode)]-ra/re érkeznek.

Az Omio számos megbízható partnerrel dolgozik együtt, amelyek segíthetnek Önnek, hogy a legjobb módon utazzon Frankfurt és Párizs között:

 • Felszállhat a (z) BlaBlaCar Bus, FlixBus, BlaBlaCar vagy Movelia Frankfurt és Párizs között közlekedő egyik busz járatára. Olcsó jegyek találhatók 11 116 Ft áron a (z) FlixBus Frankfurt – Párizs járataira.
 • Felszállhat a (z) Lufthansa, Lufthansa Cityline (2), KLM Cityhopper, Air France, Air Dolomiti, LAER, KLM, Eurowings, Brussels Airlines, Austrian Airlines vagy Air Baltic Frankfurt és Párizs között közlekedő egyik repülő járatára. Olcsó jegyek találhatók 84 022 Ft áron a (z) Air France Frankfurt – Párizs járataira.
 • Utazhat Frankfurt kiindulási helyről Párizs célállomásra a (z) Deutsche Bahn, SNCF ICE, TGV, TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI vagy ÖBB Nightjet vonat járatán. Az Omio-n olcsó jegyeket talál 34 609 Ft áron a (z) SNCF ICE Frankfurt – Párizs járataira.

Igen, közvetlen járatok állnak rendelkezésre Frankfurt és Párizs között a következő közlekedési vállalatok segítségével:

 • Közvetlen busz járattal utazhat a (z) BlaBlaCar Bus vagy FlixBus szolgáltatóval, amelynél naponta 4 közvetlen busz van.
 • Naponta körülbelül 4 közvetlen vonat van, és a (z) Deutsche Bahn, SNCF ICE, SNCF | TGV INOUI vagy ÖBB Nightjet járataival utazhat.

A közvetlen járatok általában időt takarítanak meg, és nagyobb kényelmet biztosítanak a Párizs célállomásra való eljutás során, mivel nem kell közben átszállni egy másik megállóban, ezért érdemes erre odafigyelni a jegyfoglalás előtt Frankfurt kiindulási helyről Párizs célállomásra történő utazáskor.

Szeretné meghosszabbítani Frankfurt és Párizs közötti utazását? Sok Omio-ügyfél, aki Frankfurt területéről Párizs területére utazik, gyakran kiterjeszti nyaralását, és felkeres más népszerű úti célokat is, mint például London, Barcelona, Amsterdam, Milan vagy Brussels. Ha azon gondolkodik, hogy felfedezze London, Barcelona, Amsterdam, Milan vagy Brussels úti célok valamelyikét Párizs kiindulási pontból, hagyja, hogy az Omio megtalálja Önnek a legjobb, megfizethető áron elérhető közlekedési lehetőségeket.

Utazás Frankfurt–Párizs útvonalon: kapcsolódó információ

További információs források, ahol tájékozódhat a keresett adatokról

KezdőlapUtazásHogyan lehet Frankfurt és Párizs között utazni?

Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Árfolyam
Nyelv