Hogyan lehet Frankfurt és Barcelona között utazni?

ápr. 11., Cs
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Utazási lehetőségek
Indulás: Frankfurt Érkezés: Barcelona

Vonattal, autóbusszal vagy repülővel is utazhat Frankfurt és Barcelona között.

Javaslatunk
bus

A legjobb módja a(z) Frankfurt és Barcelona közötti utazásnak az autóbusz, mert ez a legjobb ár és sebesség kombináció.

BlaBlaCar Bus
12:0021ó55
Frankfurt
09:55Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
105 1Egyirányú
1 átszállás
Legolcsóbb
BlaBlaCar Bus
22:5024ó55
Frankfurt
23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
89 1Egyirányú
1 átszállás
Leggyorsabb
Lufthansa
09:502ó05
Frankfurti repülőtér (FRA)
11:55Barcelonai repülőtér (BCN)
380 1Egyirányú
0 átszállás
Más lehetőségek
BlaBlaCar Bus
07:0023ó25
Frankfurt
06:25Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
126 1Egyirányú
1 átszállás
Air Europa
19:1021ó25
Frankfurti repülőtér (FRA)
16:35Barcelonai repülőtér (BCN)
216 1Egyirányú
1 átszállás
KLM Cityhopper
19:2015ó05
Frankfurti repülőtér (FRA)
10:25Barcelonai repülőtér (BCN)
237 1Egyirányú
1 átszállás
Air Europa
19:1013ó45
Frankfurti repülőtér (FRA)
08:55Barcelonai repülőtér (BCN)
246 1Egyirányú
1 átszállás

Az összes lehetséges dátumot és időpontot megnézheti, ha vonattal, autóbusszal vagy repülővel tenné meg ezt az utat. .

Árak és jegyek összehasonlítása Vonat-, autóbusz- és repülőjegyárak

V
ápr. 14.
H
ápr. 15.
K
ápr. 16.
Sze
ápr. 17.
Cs
ápr. 18.
P
ápr. 19.
Szo
ápr. 20.
V
ápr. 21.
H
ápr. 22.
K
ápr. 23.
Sze
ápr. 24.
Cs
ápr. 25.
P
ápr. 26.
Szo
ápr. 27.
V
ápr. 28.
H
ápr. 29.
K
ápr. 30.
Sze
máj. 01.
Cs
máj. 02.
P
máj. 03.
Szo
máj. 04.

Utazási információk Frankfurt – Barcelona útvonalon

distanceTávolság1093 km
modeElérhető utazási módokVonat
priceJegyártartomány27 330 Ft - 82 016 Ft
cheapestLegolcsóbb módBusz • 27 330 Ft • 19 óra 25 perc
fastestLeggyorsabb módRepülő • 74 525 Ft • 2 óra 5 perc
carriersNépszerű utazási cégekBlaBlaCar Bus, Lufthansa vagy SNCF | TGV INOUI

Tegye meg a (z) 1093 km -es utat Frankfurt kiindulási helyről Barcelona célállomásra vonat, busz vagy repülő járattal. A legnépszerűbb utazási cégek, amelyek ezt a útvonalat kiszolgálják, többek között a (z) BlaBlaCar Bus, Lufthansa vagy SNCF | TGV INOUI. Az utazók akár közvetlen busz, repülő vagy vonat járattal is utazhatnak Frankfurt és Barcelona között.

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Utazási szolgáltatók: FlixBus, Ryanair és Brussels Airlines Frankfurt – Barcelona útvonalon

Találja meg a legjobb útvonal -t az Omio partnereivel: FlixBus, Ryanair és Brussels Airlines! A legjobb árakat, menetrendeket és jegyeket találja meg, amikor összehasonlítja és lefoglalja az Ön számára legkedvezőbb népszerű út -at.

Az SNCF TGV egy nagy sebességű vonat, amelyet a francia nemzeti vasúttársaság, a SNCF üzemeltet. Az egyik leggyorsabb vonat a világon, amely akár 320 km/h (200 mph) sebességgel száguld. A TGV 1981 óta működik, és most már Európa legnépszerűbb nagy sebességű vonata.

A TGV különböző vonattípusokat kínál, beleértve a TGV Duplex, TGV Lyria, TGV InOui és TGV OuiGo vonatokat. Minden típusú vonat különféle kényelmi szolgáltatásokat kínál, mint például Wi-Fi-t, konnektorokat és kényelmes üléseket. Különböző jegytípusok érhetőek el, például a Prem's jegy, amely kedvezményeket biztosít bizonyos útvonalakon. A fedélzeti szolgáltatások közé tartozik egy kávézóbár, egy többféle újság és magazin, valamint egy audio-vizuális szórakoztató rendszer. A utasok használhatják a TGV ingyenes Wi-Fi szolgáltatását is. Az SNCF TGV legnépszerűbb útvonalai közé tartozik a Párizs–Lyon, a Párizs–Marseille, a Párizs–Bordeaux, valamint a Párizs–Lille viszonylat. Ezek a járatok az utazóknak gyors és kényelmes utazást biztosítanak a francia városok között.

  A FlixBus Európa vezető diszkont -társaságainak egyike, amelyet Németországban alapítottak, és távolsági szolgáltatásokat kínál Európában és az Egyesült Államokban. A FlixBus kínálata között szerepelnek éjszakai is egyes európai útvonalakon. A FlixBus szabványos szolgáltatásai közé tartozik a ingyenes Wi-Fi, a hosszú út alatt a telefon, a táblagép vagy a laptop töltésére alkalmas konnektorok, extra lábtér, poggyásztároló és mosdó. A fedélzeten snackeket és italokat is vásárolhat. A FlixBus minden útvonalán csak Standard jegyet kínál, amellyel egy kézipoggyászt és egy feladott bőröndöt vihet magával. További díjak vonatkoznak a többletpoggyászra és a konkrét ülésfoglalásokra, például ha Extra Seat, Table Seat vagy Panorama Seat ülést szeretne foglalni.

   A Ryanair Európa egyik legnagyobb és legnépszerűbb diszkont légitársasága, amelynek Írországban van a székhelye. A Ryanair szolgáltatásai segítségével egyszerűen -re szállhat, és gyorsan és megfizethető áron juthat el népszerű európai úti célokhoz. Ez a költségkímélő légitársaság arról ismert, hogy a költségek csökkentése érdekében a közvetlen a nagyobb városokon kívüli kisebb vagy másodlagos repülőterekre repülnek. Egy Ryanair jegy egy kis személyes táska felvitelének lehetőségét foglalja magában; és általában a fedélzeti poggyászra és a feladott poggyászra is további díjak vonatkoznak.

    GYIK: Utazás Frankfurt és Barcelona között

    GYIK: Utazzon Barcelona városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Frankfurt és Barcelona között.
    FAQs

    3 módon lehet utazni Frankfurt és Barcelona között: vonat, busz vagy repülő.

    Frankfurt – Barcelona útvonalon a legolcsóbb utazási mód a busz, amelynek átlagos ára 27 330 Ft.

    Ezt más utazási lehetőségekkel összehasonlítva Barcelona célállomásra:

    A busz általában véve 47 195 Ft -val kevesebbe kerül, mint a repülő ugyanerre az út -ra. A repülő jegy átlagos ára Frankfurt és Barcelona között 74 525 Ft.

    A busz kb. 54 686 Ft -val kevesebbe kerül, mint a vonat, amely átlagosan 82 016 Ft -ba kerül ezen útvonal estén.

    A (z) Frankfurt Barcelona közötti út leggyorsabban repülő igénybevételével tehető meg, amellyel az utazás átlagosan 2 óra 5 perc -ig tart.

    Más utazási lehetőségek is vannak Barcelona célállomásra, amelyek általában hosszabb ideig tarthatnak:

    Összehasonlításképpen, ha busz járattal megy, az utazás 19 óra 25 perc -ig   tart átlagosan.

    Összehasonlításképpen, a (z) Barcelona célállomásra való eljutás vonat járattal átlagosan 22 óra 42 perc időt vehet igénybe.

    Frankfurt és Barcelona között kb. 1093 -es utazásra számíthat.

    Az átlagos napi járatsűrűség Frankfurt és Barcelona között:

    • Naponta 1 busz.
    • Naponta körülbelül 1 vonat.
    • Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze a (z) Frankfurt – Barcelona között út konkrét utazási dátumait, mivel a menetrend szerinti vonat, busz vagy repülő évszakonként vagy a hét napjaitól függően változhatnak.

    Ezek a legnépszerűbb indulási és érkezési pontok, ha Frankfurt területéről Barcelona területére utazik:

    • A legtöbb utazó a (z) Frankfurt am Main, Flughafen Frankfurt (Terminal 1 - Busbahnhof) -on/en száll fel a busz -ra/re, és a (z) Barcelona, Pl. Universitat -on/en száll le.
    • A legtöbb utazó a (z) Frankfurti repülőtér -on/en száll repülő -ra/re, és a (z) Barcelonai repülőtér -on/en száll le.
    • A legtöbb utazó a (z) Frankfurt am Main repülőtéri távolsági állomás -on/en száll fel a vonat -ra/re, és a (z) Barcelona Sants -on/en száll le.

    Ha a jó ajánlat megtalálása a fő szempont a (z) Frankfurt és Barcelona közötti utazása során, akkor segítünk megtalálni a legjobb ár-érték arányt kínáló közlekedési cégeket:

    • A (z) BlaBlaCar Bus, FlixBus, Eurolines Deutschland, Infobus, Sindbad vagy Movelia elviheti Önt Barcelona célállomásra egy busz járattal. Jó áron talál busz jegyeket a (z) BlaBlaCar Bus Frankfurt és Barcelona közötti járataira 27 330 Ft áron az Omio-n.
    • Utazzon a (z) Lufthansa, Ryanair, Malta Air, KLM, Air France, Air Europa, Air Nostrum, SWISS, Brussels Airlines, Alitalia, Lufthansa Cityline (2), Transavia Airlines, Air Serbia, KLM Cityhopper, Air Dolomiti vagy Iberia által üzemeltetett repülők egyikével ide: Barcelona. Ha kedvező árú jegyeket keres, nézze meg a (z) Air Nostrum Frankfurt – Barcelona jegyeit az Omio-n 47 182 Ft áron.
    • Utazzon a (z) SNCF | TGV INOUI, TGV INOUI, SNCF ICE, TGV, AVE, SNCF Intercités, SNCF | TGV INOUI, Renfe AVE INT vagy Deutsche Bahn által üzemeltetett vonatok egyikével ide: Barcelona. Ha kedvező árú jegyeket keres, nézze meg a (z) Deutsche Bahn Frankfurt – Barcelona jegyeit az Omio-n 82 016 Ft áron.

    Igen, vannak közvetlen járatok Frankfurt és Barcelona között a következő közlekedési vállalatokkal:

    • Megnézheti a közvetlen busz járatokat Barcelona célállomásra a (z) FlixBus szolgáltatónál, ahol naponta 1 közvetlen busz van.

    A (z) Barcelona célállomásra közlekedő közvetlen járatok általában időt takarítanak meg, és nagyobb kényelmet biztosítanak, mivel nem kell közben átszállni egy másik megállóban az utazás során, ezért érdemes erre odafigyelni a (z) út -ra történő jegyfoglalás előtt.

    Sok ügyfelünk, aki Frankfurt területéről Barcelona területére foglal utat, gyakran kiterjeszti nyaralását, és felkeres más népszerű úti célokat is, mint például: Madrid, Paris, Valencia, Seville vagy Zaragoza. Ha azon gondolkodik, hogy egy másik úti célt is hozzáadjon Frankfurt – Barcelona útitervéhez, hagyja, hogy az Omio megtalálja Önnek a legjobb közlekedési lehetőségeket Barcelona területéről ezen népszerű úti célok bármelyikére még ma!

    Utazás Frankfurt–Barcelona útvonalon: kapcsolódó információ

    További információs források, ahol tájékozódhat a keresett adatokról

    Népszerű úti célok vonattal, busszal vagy repülővel

    KezdőlapUtazásHogyan lehet Frankfurt és Barcelona között utazni?

    Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

    Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Árfolyam
    Nyelv