[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Árfolyam

Utazási lehetőségek
Indulás: Budapest Érkezés: Zurich

Vonattal, autóbusszal vagy repülővel is utazhat Budapest és Zurich között.

No journeys found

We couldn’t find any journeys for this date. Click below and try searching for another date.

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Szállás

Szüksége van szállásra?

megjelenítés a térképen
Legnépszerűbb hotelek
Teljes otthon és lakás

Találja meg a legjobb szálláshelyet a partnerünkkel: Booking.com

Összes megjelenítése

ÖSSZEHASONLÍTÁS Vonat-, autóbusz- és repülőjegyárak

V
nov. 28.
24039 FtFlixbus
92047 FtLot Polish Airlines
H
nov. 29.
Árak keresése
57213 FtTuifly
K
nov. 30.
Árak keresése
73254 FtLot Polish Airlines
Sze
dec. 1.
Árak keresése
63109 FtSwiss
Cs
dec. 2.
19537 FtSTUDENT AGENCY k.s.
63474 FtSwiss
P
dec. 3.
19537 FtSTUDENT AGENCY k.s.
46630 FtLot Polish Airlines

Utazási lehetőségek Budapest és Zürich között

A Budapest és Zürich közötti út repülővel és busszal is megtehető, a választott megoldástól függően akár már 1 óra 40 perc alatt is meg lehet tenni a két város közötti távolságot. Mivel mindkét város ugyanabban a közép-európai időzónában található, így az órákat nem kell átállítani az utazáskor.

Zürich leglátogatottabb látványosságai és helyei közé tartozik a Zürichi-tó, a Lindenhof, a Miasszonyunk-templom, a Szent Péter-templom, a Grossmunster, a Belvoir Park és a Chinese Garden.

Busszal Budapest városából Zürich városába

A Budapest-Zürich buszokat a Flixbus és a Regiojet közlekedteti. A buszokra Budapesten a Kelenföldi vasútállomásnál (Etele tér) vagy a Könyves Kálmán körúton lehet felszállni, s a Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai megállóba érkeznek. A leggyorsabb járatnak 13 óra 40 percre van szüksége az útitávhoz, míg a leglassabbnak 21 óra 25 perc szükséges.

Budapestről Zürichbe még hétvégén sem közlekedik sok busz, az első járatok reggel 10 óra után indulnak, majd ezeket követi kora délután 1-2 busz, és este is elérhető néhány járat. Az átszállásos vonalakon jellemzően 1,5-2 óra a várakozási idő a tovább indulás előtt.

Repülővel Budapest városából Zürich városába

A Budapest és Zürich közötti közlekedő repülőket 28 nemzetközi repülőtársaság indítja, ezek az Aegean Airlines, az Aer Lingus, az Aeroflot, az Air Canada, az Air France, az Air Malta, az Alitalia, az Austrian Airlines, a British Airways, a Brussels Airlines, a Czech Airlines, az easyJet, az Eurowings, a Finnair, az Iberia, a KLM, a Lot Polish Airlines, a Lufthansa, a Pegasus Airlines, a Qatar Airways, a Sas Airways, a Swiss, a TAP Portugal, a Tarom S.A., a Turkish Airlines, az Ukraine Intl. Airlines, a Vueling és a Wizz Air.

A leggyorsabb repülő közvetlen járat, így csupán 1 óra 40 percre van szüksége az út megtételéhez, a leglassabb repülőút egy átszállással 28 óra 50 percig tart. Az összes gép Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) repülőtérről indul, s Zürich (ZRH) repülőtérre érkezik.

Naponta az első járatok reggel 6 környéként indulnak Zürich felé, ezután akár 5-10 percenként is felemelkedik egy újabb gép ugyanabban az irányban. Napközben egyes időszakokban akár 1 óra is eltelhet a gépindítások között, de estére újra sokasodnak a járatok. A legutolsó repülők este 10 után hagyják el a budapesti reptér betonját, s az átszállást is beleszámítva, másnap délelőtt érik el Zürichet. A Budapest-Zürich vonalon átlagosan 1-2 órát kell várakozni az átszállások között.

Utazás Budapest városából Zürich városába: utazási tippek

  • A két város közötti legolcsóbb utazási mód a busz.
  • A két város közötti leggyorsabb utazási mód a repülőgép.