Hogyan lehet Budapest és Düsseldorf között utazni?

júl. 13., Szo
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Utazási információk Budapest – Düsseldorf útvonalon

distanceTávolság978 km
modeElérhető utazási módokVonat
priceJegyártartomány20 520 Ft - 20 557 Ft
cheapestLegolcsóbb módVonat • 20 520 Ft • 11 óra 52 perc
fastestLeggyorsabb módRepülő • 31 660 Ft • 1 óra 50 perc
carriersNépszerű utazási cégekSTUDENT AGENCY k. S. Eurowings vagy Deutsche Bahn

Szálljon fel egy vonat, busz vagy repülő járatra, hogy megtegye a (z) 978 km -es utat Budapest kiindulási helyről Düsseldorf célállomásra. A legnépszerűbb utazási cégek, amelyek ezt a útvonalat kiszolgálják, többek között a (z) STUDENT AGENCY k. S. Eurowings vagy Deutsche Bahn. Az utazók akár közvetlen busz, komp, repülő vagy vonat járattal is utazhatnak Budapest és Düsseldorf között.

Utazási lehetőségek
Indulás: Budapest Érkezés: Düsseldorf

Vonattal, autóbusszal vagy repülővel is utazhat Budapest és Düsseldorf között.

Javaslatunk
bus

A legjobb módja a(z) Budapest és Düsseldorf közötti utazásnak az autóbusz, mert ez a legjobb ár és sebesség kombináció.

STUDENT AGENCY k.s.
09:5022ó10
Budapest
08:00Düsseldorf
70 1Egyirányú
0 átszállás
Legolcsóbb
STUDENT AGENCY k.s.
09:5022ó10
Budapest
08:00Düsseldorf
70 1Egyirányú
0 átszállás
Leggyorsabb
FlixBus
12:1518ó05
Budapest
06:20Düsseldorf
105 1Egyirányú
0 átszállás
Más lehetőségek
FlixBus
09:1518ó15
Budapest
03:30Düsseldorf
80 1Egyirányú
0 átszállás
FlixBus
22:1518ó55
Budapest
17:10Düsseldorf
80 1Egyirányú
0 átszállás
FlixBus
18:1518ó09
Budapest
12:24Düsseldorf
85 1Egyirányú
0 átszállás

Az összes lehetséges dátumot és időpontot megnézheti, ha vonattal, autóbusszal vagy repülővel tenné meg ezt az utat. .

Árak és jegyek összehasonlítása Vonat-, autóbusz- és repülőjegyárak

V
júl. 14.
H
júl. 15.
K
júl. 16.
Sze
júl. 17.
Cs
júl. 18.
P
júl. 19.
Szo
júl. 20.
V
júl. 21.
H
júl. 22.
K
júl. 23.
Sze
júl. 24.
Cs
júl. 25.
P
júl. 26.
Szo
júl. 27.
V
júl. 28.
H
júl. 29.
K
júl. 30.
Sze
júl. 31.
Cs
aug. 01.
P
aug. 02.
Szo
aug. 03.

Utazási lehetőségek Budapest és Düsseldorf között

A Budapest-Düsseldorf út vonattal, busszal és repülőgéppel is megtehető, az utazási módtól függően az utazási idő hossza 1 óra 50 perc és 46 óra 50 perc között változik. A két város időzónája megegyezik, így utazás közben az utazóknak nem kell az óra átállításával foglalkozni. Düsseldorf legnépszerűbb látnivalói közé tartozik a Classic Remise Dusseldorf, a Rheinufer, az Ehra oder Kind mit Ball, a Statue of Our Lady, a Kunsthalle Dusseldorf, a Szent András-templom és a Heinrich Heine Institute.

Vonattal Budapest városából Düsseldorf városába

A Budapest-Düsseldorf vonatokat a Deutsche Bahn közlekedteti, a járatok Budapest-Déli pályaudvarról vagy Budapest-Keleti pályaudvarról indulnak és Düsseldorf Hbf állomásra érkeznek. A leggyorsabb járatok menetideje 11 óra 56 perc, a leglassabbaké 19 óra 42 perc.

Az első vonat minden nap reggel 7 óra előtt indul, utána két óránként érhető el újabb szerelvény délután kettőig. Később már nem indulnak vonatok Düsseldorf irányába, kivéve az este 10-es éjszakai járatot.

Busszal Budapest városából Düsseldorf városába

A düsseldorfi buszokat három nemzetközi busztársaság szervezi, az Eurolines Germany, a Flixbus és a RegioJet. A budapesti megállók közé tartozik a Kelenföldi vasútállomás (Etele tér), a Könyves Kálmán körút és az FTC Stadion Népliget. Minden járat kivétel nélkül a Düsseldorf, ZOM am Hbf állomásra érkezik.

A leggyorsabb busz 16 óra 35 perc alatt teszi meg a távot, a leglassabbnak 21 óra 25 percre van erre szüksége. Az állomások között közvetlen és átszállásos kapcsolat is elérhető.

Repülővel Budapest városából Düsseldorf városába

A Budapest és Düsseldorf közötti repülőgépeket 32 társaság közlekedteti, ezek az Aegean Airlines, az Aeroflot, az Air Austral, az Air Baltic, az Air Europa, az Air France, az Air Malta, az Alitalia, az Austrian Airlines, a British Airways, a Brussels Airlines, a Condor Flugdienst, a Croatia Airlines, az easyJet, az Emirates, az Eurowings, a Finnair, a Flybe, az Iberia, a KLM, a Lot Polish Airlines, a Lufthansa, az Ostdeutsche Eisenbahn GmbH, a Pegasus Airlines, a Ryanair, a Sas Airways, a Sunexpress, a Swiss, a TAP Portugal, a Turkish Airlines, az Ukraine Intl. Airlines és a Wizz Air.

A leggyorsabb repülők 1 óra 50 perc alatt teszik meg a Budapest-Düsseldorf távot, a leglassabbaknak viszont 46 óra 30 percre van ehhez szükségük. A kiinduló állomás mindig Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD), míg az érkezési a Düsseldorf (DUS) repülőtér.

Utazás Budapest városából Düsseldorf városába: utazási tippek

 • A legolcsóbb utazási mód a két város között a busz.
 • A leggyorsabb utazási mód a két város között a repülőgép.

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Utazási vállalatok: Austrian Airlines, Norwegian Air és Eurowings Budapest – Düsseldorf útvonalon

Utazzon a (z) Austrian Airlines, Norwegian Air és Eurowings járatán az Omio segítségével. Az menetrendek és jegyek összehasonlításakor további lehetőségeket is megmutatunk, ha több csatlakozás vagy más utazási mód elérhető.

A Deutsche Bahn (DB) Németország fő szolgáltatója, és naponta átlagosan 40 000 utazást bonyolít le. A Deutsche Bahn különleges jellemzője a jegytípusok széles választéka, amely olyan megtakarítási lehetőségeket kínál, mint a Super Saver, a Saver és a Flexible díjszabás, valamint a Bahncard 25, 50 és 100 kedvezménykártyák, amelyeket szintén felhasználhat a útja során. A DB különböző típusokat használ az útvonalain, mint például az ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) és RB (Regionalbahn), amelyek kényelem és menetidő tekintetében különböznek. Míg például a mosdók alapfelszereltségnek számítanak, az olyan szolgáltatások, mint a fedélzeti étkező vagy az ingyenes WiFi, csak bizonyos esetén érhetők el.

  A FlixBus Európa vezető diszkont -társaságainak egyike, amelyet Németországban alapítottak, és távolsági szolgáltatásokat kínál Európában és az Egyesült Államokban. A FlixBus kínálata között szerepelnek éjszakai is egyes európai útvonalakon. A FlixBus szabványos szolgáltatásai közé tartozik a ingyenes Wi-Fi, a hosszú út alatt a telefon, a táblagép vagy a laptop töltésére alkalmas konnektorok, extra lábtér, poggyásztároló és mosdó. A fedélzeten snackeket és italokat is vásárolhat. A FlixBus minden útvonalán csak Standard jegyet kínál, amellyel egy kézipoggyászt és egy feladott bőröndöt vihet magával. További díjak vonatkoznak a többletpoggyászra és a konkrét ülésfoglalásokra, például ha Extra Seat, Table Seat vagy Panorama Seat ülést szeretne foglalni.

    GYIK: Utazás Budapest és Düsseldorf között

    GYIK: Utazzon Düsseldorf városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Budapest és Düsseldorf között.
    FAQs

    3 utazási lehetőség van Budapest és Düsseldorf között: vonat, busz vagy repülő.

    Budapest – Düsseldorf útvonalon a legolcsóbb utazási mód a vonat, amelynek átlagos ára 20 520 Ft.

    Ezt más utazási lehetőségekkel összehasonlítva Düsseldorf célállomásra:

    A vonat kb. 37 Ft -val kevesebbe kerül, mint a busz, amely átlagosan 20 557 Ft -ba kerül ezen út estén.

    A vonat általában véve -val kevesebbe kerül, mint a komp ugyanerre az útvonal -ra. A komp jegy átlagos ára Budapest és Düsseldorf között.

    A vonat 11 140 Ft -val olcsóbb, mint a repülő ezen út esetén, mivel a Budapest és Düsseldorf közötti átlagos repülő jegy ára 31 660 Ft.

    A leggyorsabb utazási mód Düsseldorf városából Budapest városába a repülő 1 óra 50 perc átlagos menetidővel.

    Más utazási lehetőségek Düsseldorf célállomásra általában hosszabb ideig tartanak:

    Összehasonlításképpen, ha busz járattal utazik, ez 16 óra 45 perc   utazási időt igényel.

    Összehasonlításképpen, ha vonat járattal utazik, ez 11 óra 52 perc   utazási időt igényel.

    Düsseldorf kb. 978 távolságra van Budapest kiindulási helytől.

    Az átlagos napi járatsűrűség Budapest és Düsseldorf között:

    • Napi 1 vonat.
    • Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze a (z) Budapest kiindulási helyről Düsseldorf célállomásra útvonal konkrét utazási dátumait, mivel a menetrend szerinti vonat, busz vagy repülő évszakonként vagy a hét napjaitól függően változhatnak.

    Ezek a legnépszerűbb indulási és érkezési helyek Budapest városából Düsseldorf városába:

    • A repülők Budapest területéről Düsseldorf területére legtöbbször a (z) Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér -ról/ről indulnak és a (z) Düsseldorfi repülőtér -ra/re érkeznek.
    • A vonatok Budapest területéről Düsseldorf területére legtöbbször a (z) Budapest-Kelenföld vasútállomás -ról/ről indulnak és a (z) Düsseldorf Hauptbahnhof -ra/re érkeznek.

    Ha a jó ajánlat megtalálása a fő szempont a (z) Budapest és Düsseldorf közötti utazása során, akkor segítünk megtalálni a legjobb ár-érték arányt kínáló közlekedési cégeket:

    • Utazzon a (z) STUDENT AGENCY k. S. FlixBus vagy Karat-S egyik busz járatával, hogy eljusson Düsseldorf célállomásra. Ha kedvező áron szeretne jegyet vásárolni, az Omio oldalán FlixBus Budapest – Düsseldorf jegyeket talál 20 557 Ft áron.
    • A (z) Eurowings, Lufthansa, Air Baltic, TUIfly, Austrian Airlines, LOT Polish Airlines, LAER, Lufthansa Cityline (2), airmax, KLM, Malta Air, Norwegian Air, Air France, Smartwings, Air Dolomiti vagy Ryanair elviheti Önt Düsseldorf célállomásra egy repülő járattal. Jó áron talál repülő jegyeket a (z) Eurowings Budapest és Düsseldorf közötti járataira 31 660 Ft áron az Omio-n.
    • Utazzon a (z) Deutsche Bahn, Sylt Shuttle Plus vagy Student Agency egyik vonat járatával, hogy eljusson Düsseldorf célállomásra. Ha kedvező áron szeretne jegyet vásárolni, az Omio oldalán Deutsche Bahn Budapest – Düsseldorf jegyeket talál 20 520 Ft áron.

    Igen, vannak közvetlen járatok Budapest és Düsseldorf között a következő közlekedési vállalatokkal:

    • Közvetlen buszok találhatók a (z) szolgáltatónál.
    • Utazhat közvetlen komp járattal a (z) szolgáltató segítségével.
    • Mehet közvetlen repülő járattal a (z) szolgáltató segítségével.
    • Mehet közvetlen vonat járattal a (z) szolgáltató segítségével.

    A (z) Düsseldorf célállomásra közlekedő közvetlen járatok általában időt takarítanak meg, és nagyobb kényelmet biztosítanak, mivel nem kell közben átszállni egy másik megállóban az utazás során, ezért érdemes erre odafigyelni a (z) út -ra történő jegyfoglalás előtt.

    Az Omio Budapest és Düsseldorf között utazó ügyfelei gyakran kiterjesztik nyaralásukat, hogy eljussanak a következő helyekre is: Paris, Amsterdam, Berlin, Munich vagy Cologne. Az Omio segíthet a tervezésben, hogy Ön is megtalálja a legjobb közlekedési lehetőségeket Düsseldorf és e népszerű úticélok között, kiváló áron.
    KezdőlapUtazásHogyan lehet Budapest és Düsseldorf között utazni?

    Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

    Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Árfolyam
    Nyelv