Hogyan lehet Amszterdam és Düsseldorf között utazni?

máj. 19., V
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Utazási lehetőségek
Indulás: Amszterdam Érkezés: Düsseldorf

Vonattal, autóbusszal vagy repülővel is utazhat Amszterdam és Düsseldorf között.

Javaslatunk
bus

A legjobb módja a(z) Amszterdam és Düsseldorf közötti utazásnak az autóbusz, mert ez a legjobb ár és sebesség kombináció.

STUDENT AGENCY k.s.
14:004ó50
Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk)
18:50Düsseldorf
23 1Egyirányú
0 átszállás
Legolcsóbb
STUDENT AGENCY k.s.
14:004ó50
Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk)
18:50Düsseldorf
23 1Egyirányú
0 átszállás
Leggyorsabb
KLM Cityhopper
06:500ó45
Amszterdam-Schiphol repülőtér (AMS)
07:35Düsseldorfi repülőtér (DUS)
742 1Egyirányú
0 átszállás
Más lehetőségek
Deutsche Bahn
09:543ó15
Amsterdam Centraal
13:09Düsseldorf Hauptbahnhof
47 1Egyirányú
2 átszállás
Deutsche Bahn
10:543ó15
Amsterdam Centraal
14:09Düsseldorf Hauptbahnhof
47 1Egyirányú
2 átszállás
Deutsche Bahn
12:543ó15
Amsterdam Centraal
16:09Düsseldorf Hauptbahnhof
47 1Egyirányú
2 átszállás
BlaBlaCar Bus
08:5510ó05
Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk)
19:00Düsseldorf
40 1Egyirányú
1 átszállás
Norwegian Air Shuttle
13:406ó45
Amszterdam-Schiphol repülőtér (AMS)
20:25Düsseldorfi repülőtér (DUS)
695 1Egyirányú
1 átszállás

Az összes lehetséges dátumot és időpontot megnézheti, ha vonattal, autóbusszal vagy repülővel tenné meg ezt az utat. .

Árak és jegyek összehasonlítása Vonat-, autóbusz- és repülőjegyárak

H
máj. 20.
K
máj. 21.
Sze
máj. 22.
Cs
máj. 23.
P
máj. 24.
Szo
máj. 25.
V
máj. 26.
H
máj. 27.
K
máj. 28.
Sze
máj. 29.
Cs
máj. 30.
P
máj. 31.
Szo
jún. 01.
V
jún. 02.
H
jún. 03.
K
jún. 04.
Sze
jún. 05.
Cs
jún. 06.
P
jún. 07.
Szo
jún. 08.
V
jún. 09.

Utazási információk Amszterdam kiindulási helyről Düsseldorf célállomásra

distanceTávolság182 km
modeElérhető utazási módokBusz
priceJegyártartomány4 203 Ft - 94 908 Ft
cheapestLegolcsóbb módBusz • 4 203 Ft • 2 óra 45 perc
fastestLeggyorsabb módRepülő • 94 908 Ft • 45 perc
carriersNépszerű utazási cégekFlixBus, KLM Cityhopper vagy Deutsche Bahn

Szálljon fel egy busz, vonat vagy repülő járatra, hogy megtegye a (z) 182 km -es utat Amszterdam – Düsseldorf között. A legnépszerűbb utazási cégek, amelyek ezt a útvonalat kiszolgálják, többek között a (z) FlixBus, KLM Cityhopper vagy Deutsche Bahn. Az utazók akár közvetlen busz, repülő vagy vonat járattal is utazhatnak Amszterdam és Düsseldorf között.

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Utazási szolgáltatók: Deutsche Bahn, BlaBlaCar Bus és KLM Amszterdam – Düsseldorf útvonalon

Találja meg a legjobb útvonal -t az Omio partnereivel: Deutsche Bahn, BlaBlaCar Bus és KLM! A legjobb árakat, menetrendeket és jegyeket találja meg, amikor összehasonlítja és lefoglalja az Ön számára legkedvezőbb népszerű út -at.

A Deutsche Bahn (DB) Németország fő szolgáltatója, és naponta átlagosan 40 000 utazást bonyolít le. A Deutsche Bahn különleges jellemzője a jegytípusok széles választéka, amely olyan megtakarítási lehetőségeket kínál, mint a Super Saver, a Saver és a Flexible díjszabás, valamint a Bahncard 25, 50 és 100 kedvezménykártyák, amelyeket szintén felhasználhat a útja során. A DB különböző típusokat használ az útvonalain, mint például az ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) és RB (Regionalbahn), amelyek kényelem és menetidő tekintetében különböznek. Míg például a mosdók alapfelszereltségnek számítanak, az olyan szolgáltatások, mint a fedélzeti étkező vagy az ingyenes WiFi, csak bizonyos esetén érhetők el.

  A FlixBus Európa vezető diszkont -társaságainak egyike, amelyet Németországban alapítottak, és távolsági szolgáltatásokat kínál Európában és az Egyesült Államokban. A FlixBus kínálata között szerepelnek éjszakai is egyes európai útvonalakon. A FlixBus szabványos szolgáltatásai közé tartozik a ingyenes Wi-Fi, a hosszú út alatt a telefon, a táblagép vagy a laptop töltésére alkalmas konnektorok, extra lábtér, poggyásztároló és mosdó. A fedélzeten snackeket és italokat is vásárolhat. A FlixBus minden útvonalán csak Standard jegyet kínál, amellyel egy kézipoggyászt és egy feladott bőröndöt vihet magával. További díjak vonatkoznak a többletpoggyászra és a konkrét ülésfoglalásokra, például ha Extra Seat, Table Seat vagy Panorama Seat ülést szeretne foglalni.

   A KLM p Hollandia nemzeti légitársasága, és két típusú jegyet kínál az Ön útjához: Economy és Business.

    GYIK: Utazás Amszterdam és Düsseldorf között

    GYIK: Utazzon Düsseldorf városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Amszterdam és Düsseldorf között.
    FAQs

    Amszterdam kiindulási helyről Düsseldorf célállomásra 3 különböző módon lehet közlekedni: busz, vonat vagy repülő.

    A (z) Amszterdam és Düsseldorf közötti legolcsóbb utazási mód a busz, amelynek átlagos jegyára 4 203 Ft.

    Ezt más utazási lehetőségekkel összehasonlítva Düsseldorf célállomásra:

    A busz 90 706 Ft -val olcsóbb, mint a repülő ezen útvonal esetén, mivel a Amszterdam és Düsseldorf közötti átlagos repülő jegy ára 94 908 Ft.

    A busz rendszerint 8 796 Ft -val olcsóbb, mint a vonat Düsseldorf célállomásra, amely átlagosan 12 999 Ft -ba kerül ugyanerre az útra.

    A (z) Amszterdam Düsseldorf közötti út leggyorsabban repülő igénybevételével tehető meg, amellyel az utazás átlagosan 45 perc -ig tart.

    Más utazási lehetőségek is vannak Düsseldorf célállomásra, amelyek általában hosszabb ideig tarthatnak:

    Összehasonlításképpen, ha busz járattal megy, az utazás 2 óra 45 perc -ig   tart átlagosan.

    Összehasonlításképpen, ha vonat járattal megy, az utazás 2 óra 16 perc -ig   tart átlagosan.

    A távolság Amszterdam és Düsseldorf között kb. 182.

    Az átlagos napi járatsűrűség Amszterdam és Düsseldorf között:

    • Naponta körülbelül 8 buszok.
    • Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze a (z) Amszterdam kiindulási helyről Düsseldorf célállomásra út konkrét utazási dátumait, mivel a menetrend szerinti busz, vonat vagy repülő évszakonként vagy a hét napjaitól függően változhatnak.

    Ezek a legnépszerűbb indulási és érkezési pontok, ha Amszterdam területéről Düsseldorf területére utazik:

    • A legtöbb utazó a (z) Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk) -on/en száll fel a busz -ra/re, és a (z) Düsseldorf, ZOB am Hbf -on/en száll le.
    • A legtöbb utazó, aki a (z) repülő jegyet foglal innen: Amszterdam ide: Düsseldorf, a (z) Amszterdam-Schiphol repülőtér -ról/ről indul és Düsseldorfi repülőtér -ra/re érkezik.
    • A legtöbb utazó a (z) Amsterdam Centraal -on/en száll fel a vonat -ra/re, és a (z) Düsseldorf Hauptbahnhof -on/en száll le.

    Ha a jó ajánlat megtalálása a fő szempont a (z) Amszterdam és Düsseldorf közötti utazása során, akkor segítünk megtalálni a legjobb ár-érték arányt kínáló közlekedési cégeket:

    • A (z) FlixBus, STUDENT AGENCY k. S. BlaBlaCar Bus, Ourbus, Infobus vagy Student Agency elviheti Önt Düsseldorf célállomásra egy busz járattal. Jó áron talál busz jegyeket a (z) FlixBus Amszterdam és Düsseldorf közötti járataira 4 203 Ft áron az Omio-n.
    • A (z) KLM Cityhopper, KLM vagy German Airways elviheti Önt Düsseldorf célállomásra egy repülő járattal. Jó áron talál repülő jegyeket a (z) KLM Cityhopper Amszterdam és Düsseldorf közötti járataira 144 829 Ft áron az Omio-n.
    • A (z) Deutsche Bahn vagy VIAS Rail GmbH segítségével eljuthat egy vonat járattal Düsseldorf célállomásra. Ha a vonatok érdeklik, és jó ajánlatot keres, akkor a (z) Deutsche Bahn Amszterdam – Düsseldorf járataira 12 999 Ft áron találhat jegyeket.

    Igen, közvetlen járatok állnak rendelkezésre Amszterdam és Düsseldorf között a következő közlekedési vállalatok segítségével:

    • Közvetlen busz járattal utazhat a (z) FlixBus, STUDENT AGENCY k. S. Vagy Student Agency szolgáltatóval, amelynél napi 8 közvetlen busz van.

    A közvetlen járatok általában időt takarítanak meg, és nagyobb kényelmet biztosítanak a Düsseldorf célállomásra való eljutás során, mivel nem kell közben átszállni egy másik megállóban, ezért érdemes erre odafigyelni a jegyfoglalás előtt Amszterdam kiindulási helyről Düsseldorf célállomásra történő utazáskor.

    Szeretné meghosszabbítani Amszterdam és Düsseldorf közötti utazását? Sok Omio-ügyfél, aki Amszterdam területéről Düsseldorf területére utazik, gyakran kiterjeszti nyaralását, és felkeres más népszerű úti célokat is, mint például Paris, Berlin, Munich vagy Cologne. Ha azon gondolkodik, hogy felfedezze Paris, Berlin, Munich vagy Cologne úti célok valamelyikét Düsseldorf kiindulási pontból, hagyja, hogy az Omio megtalálja Önnek a legjobb, megfizethető áron elérhető közlekedési lehetőségeket.
    KezdőlapUtazásHogyan lehet Amszterdam és Düsseldorf között utazni?

    Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

    Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Árfolyam
    Nyelv