Rólunk

Ez az Omio

2013-as indulásunk óta az Omio folyamatosan dolgozik az utazási élmény megreformálásán, hogy ügyfeleink olyan kalandokat élhessenek át, amelyek megérintik őket.

Legyen szó egy Párizshoz hasonló, turistáktól nyüzsgő úti célról, vagy egy pihentető kisvárosról, mint a spanyolországi Motril, előremutató és gyakorlatias módszereket felvonultató platformunk segít a világ minden tájáról útnak induló utazóknak felfedezni Európát, az Egyesült Államokat és Kanadát.

Ezernél is több közlekedési szolgáltatót összegyűjtő oldalunkon mindent megtalál egy helyen. Vonatjegyet, buszjegyet, repülőutat, kompot, autót és reptéri transzfert is foglalhat, hogy aztán arra koncentrálhasson, ami a legfontosabb: az utazásra. Ha minket választ, nemcsak időt és pénzt spórol, hanem utazása minden pillanatát élvezni fogja.

Az utazás
különböző formái

Számtalan lehetőség az emlékezetes kalandokra

Minden foglalás
egy helyen

Hasonlítsa össze a lehetőségeket, és találja meg a legjobb árat a könnyen kezelhető alkalmazásunkkal.

Segítőkész
ügyfélszolgálat

Alkalmazáson belüli frissítések, biztonsággal kapcsolatos információk és megbízható ügyfélszolgálat

Történetünk

2010-ben cégünk alapítója, Naren Shaam hosszú hátizsákos túrára indult Európában.

2010-ben cégünk alapítója, Naren Shaam hosszú hátizsákos túrára indult Európában.

Pontosan tudta, hova szeretne eljutni, de nem volt egyszerű megtalálni a legjobb útvonalat, a legkedvezőbb autóbuszjegyárat vagy a megfelelő vonatjáratot, amit a pénztárcája és az idegei bántak.

Látva, hogy nagy igény lenne egy utazási lehetőségeket összefogó oldalra, New York-i pénzügyi állását hátrahagyva összecsomagolt, és Berlinbe költözött, amely ideális környezetet nyújtott a technológiai fejlesztéseknek és a startupcégeknek.

2013-ban elindult a GoEuro.

Miért döntöttünk a váltás mellett? Meggyőződésünk, hogy a turizmus folyamatosan változik, és egyre több lehetőséget nyújt az embereknek világszerte. Szerettük volna, hogy a márkánk ne csak Európára korlátozódjon.

Az Omio létrejöttével már nem csupán utazások foglalásával foglalkozhattunk. Átfogó utazási központ lettünk, amely teljes mértékben ki tudja szolgálni ügyfeleink világjáró igényeit.

2020-ban a koronavírus térdre kényszerítette az utazási iparágat és a világot is. A mi kitartó csapatunk viszont fáradhatatlanul dolgozott annak érdekében, hogy ügyfeleink sikerrel vegyék a pandémia állította akadályokat.

Az utazás örökre megváltozott, de innovációinkkal továbbra is segítjük ügyfeleinket, hogy szabadon utazhassanak, és saját igényeik szerint fedezhessék fel az ismeretlen és ismerős tájakat egyaránt.

Az Omio csapata

Néhány fős startupcégként indultunk, de ma már 300 alkalmazottal rendelkezünk, akik 50-nél is több országból származnak, és berlini, prágai, pekingi, londoni és New York-i irodákban dolgoznak.

Minden nap célkitűzésünk megvalósításáért dolgozunk, ami nem más, mint inspiráló, példamutató és élvezetes utazási élmények biztosítása. Erőnk innovatív technológiánkban, szenvedélyünkben és sokszínűségünkben rejlik. Az Omiónál dolgozni önmagában nagy kaland, amely arra indít minket, hogy osztozzunk az utazás szépségében.

Érdekességek

Ügyfeleink olyan sokszínűek, mint a kínált úti céljaink

Lehet, hogy úti céljaik eltérőek – a spanyolok inkább saját országukban kalandoznak, míg az amerikaiak Párizsba, Amszterdamba és Rómába tódulnak –, de minden ügyfelünkben közös, hogy az utazás szelleme motiválja őket.

A földi közlekedés európai éllovasaként fenntartható lehetőségeket kínálunk

Minden negyedik Omio-ügyfél repülőgépről vonatra vált, ami egyéni szénlábnyomukat több mint felére csökkenti. Erre mondjuk mi, hogy két lábbal a földön járnak!

Érintésmentes jegyek a mobilalkalmazásban

Minden az Ön kezében van! Megbízható utastársként az Omio a mobiljegyek szakértője. Bárhová eljuttatjuk gyors és egyszerű, érintésmentes busz- és vonatjegyekkel, hogy folyton változó világunkban is biztonságban érezhesse magát.

Egy átlagos napon 300 busz és 30 vonat megtöltésére elegendő jegyet adunk el

Ez elég sok!

Akár a reptérről is eljuttatjuk a városközpontba

Járata lefoglalása után repülőtéri transzfert is kérhet. Garantáltan nem kell taxira várnia!

Portfóliónk

Márkáink közé tartozik az Omio, a Rome2Rio és a busradar.com is. Három vállalat három kontinensen. Gyorsan, hatékonyan és biztonságosan eljuttatjuk bárhová.

Befektetők

Több mint 400 millió dollárnak megfelelő összeggel támogatják az Omio vállalatot olyan nagy befektetők, amelyek egyetértenek célkitűzésünkkel – így például az Atomico, a Battery Ventures, a Goldman Sachs Investment Partners, a Kleiner Perkins Caufield & Byers, a Lakestar, az NEA, a Silver Lake Kraftwerk, a Temasek és a Kinnevik.

KezdőlapRólunk
Árfolyam
Nyelv