Repülőjáratok Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD)–Brüsszel útvonalon

ápr. 11., Cs
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Összefoglaló: Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) – Brüsszel repülő

distanceTávolság1145 km
durationÁtlagos repülő menetidő2 óra 5 perc
priceÁtlagos repülő jegy ára39 924 Ft (95 EUR)
changesKözvetlen repülőNem
carriersLégitársaságokWizz Air, Ryanair, Brussels Airlines, LOT Polish Airlines vagy KLM

A (z) Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) és Brüsszel között közlekedő repülők 1145 km hosszú utat tesznek meg, és a menetidő átlagosan 2 óra 5 perc a következő utazási partnereink járataival: Wizz Air, Ryanair, Brussels Airlines, LOT Polish Airlines vagy KLM. A legolcsóbb repülőjegyek ára ennél az út -nál 8 055 Ft (19 EUR), de az átlagos jegyár 39 924 Ft (95 EUR). Az utazók legtöbbször a (z) Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér reptérről indulnak, és Brüsszeli repülőtér reptérre érkeznek.

A legolcsóbb repülőjáratok Indulás: Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) Érkezés: Brüsszel

Időpontok és árak megjelenítése erre a napra: ápr. 14.

Legolcsóbb

A jegyek akkor a legolcsóbbak, ha minél előbb lefoglalja őket, és ha nem a csúcsforgalomra időzíti az utazást.

Brussels Airlines
16:552ó05
Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD)
19:00Brüsszel
100 1Egyirányú
0 átszállás

Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) - Brüsszel repülőjárat

Holnapi – április 14., vasárnap – repülőjáratok
Brussels Airlines
16:552ó05
Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD)
19:00Brüsszel
0 átszállásközvetlen

Ez az utolsó repülőjárat aznap.

Az összes dátum és időpont ehhez az utazáshoz

Árak és jegyek összehasonlítása vonattal, busszal vagy repülővel

V
ápr. 14.
H
ápr. 15.
K
ápr. 16.
Sze
ápr. 17.
Cs
ápr. 18.
P
ápr. 19.
Szo
ápr. 20.

A leggyorsabb repülőjáratok Indulás: Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) Érkezés: Brüsszel

Időpontok és árak megjelenítése erre a napra: ápr. 14.

A leggyorsabb utazás

2 ó 5 p

Átlagos

2 ó 5 p

Repülőjáratok naponta

1

Távolság

1146 km

1 repülő jár Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) és Brüsszel között minden nap, és ebből 1 közvetlen járat, így könnyedén megoldható, hogy ne kelljen útközben átszállnia.

Brussels Airlines
16:552ó05
Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD)
19:00Brüsszel
100 1Egyirányú
0 átszállás

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Légitársaságok: Wizz Air, Ryanair és Brussels Airlines Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) – Brüsszel útvonalon

Utazzon 8 055 Ft (19 EUR) áron az Omio partnereivel: Wizz Air, Ryanair és Brussels Airlines! A legjobb menetrendeket és jegyeket találhatja meg, amikor összehasonlítja a lehetőségeket, és lefoglalja az Ön számára legkedvezőbb kényelmes út -at.

A Wizz Air az egyik vezető diszkont légitársaság, amely Európán belül és kívül közlekedő járatokat kínál, és Ön választhat a Basic, a Wixx Go, a Wizz Plus és a Flex jegytípusok közül a útjához.

GYIK: Repülőjáratok Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) és Brüsszel között

GYIK: Utazzon repülővel Brüsszel városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) és Brüsszel között.
FAQs
Az olcsó repülő jegyek Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) és Brüsszel között már 8 055 Ft (19 EUR) ártól kezdődnek előre foglalás esetén. A repülő jegy átlagos ára Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) és Brüsszel között 39 924 Ft (95 EUR); azonban az árak az időponttól és osztálytól függően változnak, és általában a nap folyamán drágábbak.
Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) és Brüsszel között a repülő menetideje 2 óra 5 perc   a (z) 1145 km hosszú útvonal -on, de ez az időtartam hétvégén és ünnepnapokon változhat.
A legkorábbi repülő Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) kiindulási helyről Brüsszel célállomásra 5: 00 -kor indul.
A legkésőbbi repülő Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) kiindulási helyről Brüsszel célállomásra 16: 55 -kor indul.
Utazzon Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) és Brüsszel között a (z) Wizz Air, Ryanair, Brussels Airlines, LOT Polish Airlines vagy KLM repülő járatával. Azonban mindig jó ötlet megtekinteni a lehetséges légitársaságok mindegyikének járatait a (z) Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) – Brüsszel útvonalon út -hoz, mivel eltérések lehetnek a szolgáltatásokban.

A (z) Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) és Brüsszel között közlekedő repülők általában Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér reptérről indulnak és Brüsszeli repülőtér reptérre érkeznek.

Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) város központjától 18.4 km távolságra van, míg Brüsszeli repülőtér Brüsszel város központjától 15.7 km távolságra van.

A legolcsóbb hónap a (z) Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) és Brüsszel közötti repülő útra április.
Van választási lehetősége, mivel Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) – Brüsszel között 3 különböző módon is megteheti az utat: busz, vonat vagy repülő.

További utazási lehetőségek Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) és Brüsszel között

További információs források, ahol tájékozódhat a keresett adatokról

KezdőlapRepülőjáratokRepülővel Brüsszel-baRepülőjáratok Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD)–Brüsszel útvonalon

Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Árfolyam
Nyelv