Róma–Massafra autóbusz

jún. 19., Sze
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Olcsó buszjegyek Indulás: Róma Érkezés: Massafra

Időpontok és árak megjelenítése erre a napra: jún. 19.

Legolcsóbb

A jegyek akkor a legolcsóbbak, ha minél előbb lefoglalja őket, és ha nem a csúcsforgalomra időzíti az utazást.

Itabus
16:106ó50
Róma
23:00Massafra
5 1Egyirányú
0 átszállás
Marino Autolinee
22:458ó10
Róma
06:55Massafra
39 1Egyirányú
0 átszállás

Róma - Massafra buszidőpont

Holnapi – június 19., szerda – autóbuszjáratok
Marino Autolinee
22:458ó10
Róma
06:55Massafra
0 átszállásközvetlen
Itabus
16:106ó50
Róma
23:00Massafra
0 átszállásközvetlen

Ez az utolsó autóbuszjárat aznap.

Az összes dátum és időpont ehhez az utazáshoz

Árak és jegyek összehasonlítása vonattal, busszal vagy repülővel

Sze
jún. 19.
Cs
jún. 20.
P
jún. 21.
Szo
jún. 22.
V
jún. 23.
H
jún. 24.
K
jún. 25.

A leggyorsabb autóbuszok Indulás: Róma Érkezés: Massafra

Időpontok és árak megjelenítése erre a napra: jún. 19.

A leggyorsabb utazás

6 ó 50 p

Átlagos

7 ó 30 p

Autóbuszok naponta

2

Távolság

413 km

2 autóbusz jár Róma és Massafra között minden nap, és ebből 2 közvetlen járat, így könnyedén megoldható, hogy ne kelljen útközben átszállnia.

Itabus
16:106ó50
Róma
23:00Massafra
5 1Egyirányú
0 átszállás
Marino Autolinee
22:458ó10
Róma
06:55Massafra
39 1Egyirányú
0 átszállás

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

RegioJet
National Express
Trenitalia
Easyjet

Összefoglaló: Busz Róma – Massafra útvonalon

distanceTávolság413 km
durationÁtlagos busz menetidő6 óra 50 perc
priceÁtlagos busz jegy ára12 174 Ft (29 EUR)
frequencyBusz járatsűrűségnaponta 2
changesKözvetlen buszIgen, naponta 2 közvetlen busz van
carriersBuszvállalatokMarino Autolinee, Itabus vagy BlaBlaCar

A (z) Róma és Massafra között közlekedő buszok 413 km hosszú utat tesznek meg, és a menetidő átlagosan 6 óra 50 perc a következő utazási partnereink járataival: Marino Autolinee, Itabus vagy BlaBlaCar. Általában naponta 2 busz van Bár az átlagos jegyár ennél az út -nál 12 174 Ft (29 EUR), a legolcsóbb busz jegy ára 2 096 Ft (5 EUR). Az utazók legtöbbször a (z) Rome, Termini (G) állomásról indulnak, és a (z) Massafra, Viale Magna Grecia (Stazione di Servizio Eni) állomásra érkeznek.

Buszvállalatok: Itabus, Marino Autolinee és BlaBlaCar Róma – Massafra útvonalon

Utazzon 3 361 Ft (8 EUR) áron az Omio partnereivel: Itabus, Marino Autolinee és BlaBlaCar! A legjobb menetrendeket és jegyeket találhatja meg, amikor összehasonlítja a lehetőségeket, és lefoglalja az Ön számára legkedvezőbb népszerű út -at.

A MarinoBus egy olasz cég, mely több mint 200 úti céllal és 6000 viszonylattal rendelkezik Olaszországban és Európában. Kínálata a Basilicata és Puglia közötti helyi járatoktól indulva mára addig bővült, hogy lefedettsége elérte egész Olaszországot, valamint Svájc, Franciaország, Németország és Luxemburg területét is. Az Autolinee Marino flottájának összes járműve kényelmes, tágas, dönthető ülésekkel, mosdóval, Wi-Fi-vel, légkondicionálóval, hűtőbárral és színes televízióval van felszerelve. A következő Róma és Massafra közötti Marino Bus utazására standard jegyet foglalhat, amely egy kézipoggyászt és két csomagtéri poggyászt tartalmaz személyenként.

GYIK: Autóbuszok Róma és Massafra között

GYIK: Utazzon autóbusszal Massafra városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Róma és Massafra között.
FAQs
Az olcsó busz jegyek Róma és Massafra között már 2 096 Ft (5 EUR) ártól kezdődnek előre foglalás esetén. A busz jegy átlagos ára Róma és Massafra között 12 174 Ft (29 EUR); azonban az árak az időponttól és osztálytól függően változnak, és általában a nap folyamán drágábbak.
Az átlagos utazási idő busz járaton Róma és Massafra között 6 óra 50 perc   a 413 km hosszú út -on, naponta körülbelül 2 busz van. Az utazási idő hétvégén és ünnepnapokon változhat.
A legkorábbi busz Róma kiindulási helyről Massafra célállomásra 6: 00 -kor indul.
Az utolsó busz Róma kiindulási helyről Massafra célállomásra 22: 45 -kor indul.
2 busz van naponta Róma és Massafra között legalább egy átszállással a (z) Marino Autolinee, Itabus vagy BlaBlaCar szolgáltatónál. A menetrend ünnepnapokon vagy hétvégén változhat, a buszok száma kevesebb lehet.
Utazzon Róma és Massafra között a (z) Marino Autolinee, Itabus vagy BlaBlaCar busz járatával. Azonban mindig jó ötlet megtekinteni a lehetséges buszvállalatok mindegyikének járatait a (z) Róma kiindulási helyről Massafra célállomásra út -hoz, mivel eltérések lehetnek a szolgáltatásokban.

Amikor Róma kiindulási helyről indul, számos autóbuszállomás közül választhat a (z) útvonal megkezdéséhez, többek között: Amikor Massafra célállomásra érkezik, az út olyan buszállomások -on fejeződik be, mint például Massafra, Viale Magna Grecia (Stazione di Servizio Eni), Massafra, Bivio SS 7 (Ang. Via della Stazione) és Massafra, Massafra.

A utasok a busz járatra legtöbbször Rome, Termini (G) állomáson szállnak fel, amely -re van a város központjától, és a busz járatról Massafra, Viale Magna Grecia (Stazione di Servizio Eni) állomáson szállnak le, amely -re van a város központjától.

A legolcsóbb hónap a (z) Róma és Massafra közötti busz útra március.
Hasznos lehet a lehetőségek összehasonlítása, mivel 3 módon lehet utazni Róma – Massafra útvonalon, beleértve a következőket: busz, vonat vagy repülő.

További utazási lehetőségek Róma és Massafra között

További információs források, ahol tájékozódhat a keresett adatokról

KezdőlapAutóbuszokRóma–Massafra autóbusz

Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Árfolyam
Nyelv