Párizs–Lleida autóbusz

ápr. 14., V
+ Visszaút hozzáadása
QR-Code
Szkennelje be, hogy letöltse ingyenes alkalmazásunkat
Használja alkalmazásunkat, hogy élő utazási frissítéseket kapjon, és mobiljegyeket foglalhasson vonatokra, buszokra, repülőjáratokra és kompokra.
App Store
rate4.9
42K értékelés
Google Play
rate4.6
136K vélemény

Olcsó buszjegyek Indulás: Párizs Érkezés: Lleida

Időpontok és árak megjelenítése erre a napra: ápr. 14.

Legolcsóbb

A jegyek akkor a legolcsóbbak, ha minél előbb lefoglalja őket, és ha nem a csúcsforgalomra időzíti az utazást.

Alsa
21:3019ó10
Párizs
16:40Lleida
64 1Egyirányú
0 átszállás

Párizs - Lleida buszidőpont

Holnapi – április 14., vasárnap – autóbuszjáratok
Alsa
21:3019ó10
Párizs
16:40Lleida
0 átszállásközvetlen

Ez az utolsó autóbuszjárat aznap.

Az összes dátum és időpont ehhez az utazáshoz

Árak és jegyek összehasonlítása vonattal, busszal vagy repülővel

V
ápr. 14.
H
ápr. 15.
K
ápr. 16.
Sze
ápr. 17.
Cs
ápr. 18.
P
ápr. 19.
Szo
ápr. 20.
V
ápr. 21.
H
ápr. 22.
K
ápr. 23.
Sze
ápr. 24.
Cs
ápr. 25.
P
ápr. 26.
Szo
ápr. 27.

A leggyorsabb autóbuszok Indulás: Párizs Érkezés: Lleida

Időpontok és árak megjelenítése erre a napra: ápr. 14.

A leggyorsabb utazás

19 ó 10 p

Átlagos

19 ó 10 p

Autóbuszok naponta

1

Távolság

816 km

1 autóbusz jár Párizs és Lleida között minden nap, és ebből 1 közvetlen járat, így könnyedén megoldható, hogy ne kelljen útközben átszállnia.

Alsa
21:3019ó10
Párizs
16:40Lleida
64 1Egyirányú
0 átszállás

Ezek a cégek megbíznak bennünk. Jegyeiket egy helyen áruljuk.

RegioJet
National Express
Trenitalia
Easyjet

Összefoglaló: Busz Párizs – Lleida útvonalon

distanceTávolság815 km
durationÁtlagos busz menetidő17 óra
priceÁtlagos busz jegy ára29 259 Ft (70 EUR)
changesKözvetlen buszNem
carriersBuszvállalatokAlsa

A (z) Párizs és Lleida között közlekedő buszok 815 km hosszú utat tesznek meg, és a menetidő átlagosan 17 óra a következő utazási partnereink járataival: Alsa. A legolcsóbb buszjegyek ára ennél az út -nál 20 064 Ft (48 EUR), de az átlagos jegyár 29 259 Ft (70 EUR). Az utazók legtöbbször a (z) Paris, Gare routière de Roissypôle állomásról indulnak, és a (z) Lleida, Estación De Autobuses állomásra érkeznek.

Busztársaságok: Alsa Párizs – Lleida útvonalon

Találja meg a legjobb -at az Omio utazási partnereivel: Alsa 20 064 Ft (48 EUR) ártól. A legjobb ajánlatokat, menetrendeket és jegyeket keressük meg Önnek, amikor összehasonlítjuk a lehetőségeket, és lefoglaljuk a legjobb út -at.

Az Alsa Spanyolország fő személyszállító szolgáltatója a utazás terén. A brit társaság, a National Express leányvállalataként az Alsa számos regionális, nemzeti és nemzetközi útvonalat kínál, és évente több mint 300 millió utast szállít. Az Alsa lenyűgöző flottával rendelkezik, amely különböző kényelmi szolgáltatásokat nyújt. Az Alsa Normál ingyenes WiFi-t, mosdót, lábtartót és fedélzeti szórakoztatási lehetőségeket kínál, az Alsa Supra, Alsa Eurobus és Alsa Premium az útvonaltól függően luxusjellegű szolgáltatásokat nyújtanak az utazáshoz. Az Alsa Standard jegyen kívül más jegyeket is kínál, például Minimum, Reduced és Flexible jegyeket, melyek csak egyes útvonalakra érvényesek.

GYIK: Autóbuszok Párizs és Lleida között

GYIK: Utazzon autóbusszal Lleida városába könnyedén! Akár gyorsan, akár olcsón szeretne utazni, vagy legyenek bármilyen más igényei, utazási szakértőink összegyűjtöttek mindent, amit tudnia érdemes, hogy megtalálhassa az Ön számára legjobb lehetőséget Párizs és Lleida között.
FAQs
Az olcsó busz jegyek Párizs és Lleida között már 20 064 Ft (48 EUR) ártól kezdődnek előre foglalás esetén. A busz jegy átlagos ára Párizs és Lleida között 29 259 Ft (70 EUR); azonban az árak az időponttól és osztálytól függően változnak, és általában a nap folyamán drágábbak.
Párizs és Lleida között a busz menetideje 17 óra   a (z) 815 km hosszú útvonal -on, de ez az időtartam hétvégén és ünnepnapokon változhat.
A legkorábbi busz Párizs kiindulási helyről Lleida célállomásra 20: 00 -kor indul.
A legkésőbbi busz Párizs kiindulási helyről Lleida célállomásra 21: 30 -kor indul.
Utazzon Párizs és Lleida között a (z) Alsa busz járatával. Azonban mindig jó ötlet megtekinteni a lehetséges buszvállalatok mindegyikének járatait a (z) Párizs kiindulási helyről Lleida célállomásra út -hoz, mivel eltérések lehetnek a szolgáltatásokban.

Amikor Párizs kiindulási helyről indul, számos autóbuszállomás közül választhat a (z) út megkezdéséhez, többek között: Amikor Lleida célállomásra érkezik, az út olyan buszállomások -on fejeződik be, mint például Lleida, Estación De Autobuses, Lleida és Lleida, Estacion De Renfe.

A utasok a busz járatra legtöbbször Paris, Gare routière de Roissypôle állomáson szállnak fel, amely -re van a város központjától, és a busz járatról Lleida, Estación De Autobuses állomáson szállnak le, amely -re van a város központjától.

A legolcsóbb hónap a (z) Párizs és Lleida közötti busz útra november.
Hasznos lehet a lehetőségek összehasonlítása, mivel 2 módon lehet utazni Párizs – Lleida útvonalon, beleértve a következőket: vonat vagy busz.
KezdőlapAutóbuszokPárizs–Lleida autóbusz

Az Omio alkalmazás megkönnyíti az utazások megtervezését

Eljuttatjuk oda, ahova Ön menni szeretne! Az élőben frissülő vonatinformációktól kezdve a mobiljegyekig innovatív alkalmazásunk ideális az utazások megtervezésére és nyomon követésére.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Árfolyam
Nyelv