Az Omio Társprogramja

Versenyképes jutalék
Egyedi és megbízható termék
Időben történő automatikus kifizetések

Ha velünk tart, a következőkre számíthat

Omio is a unique travel platform that allows travellers to compare and book journeys by train, bus and flight according to their personal travel needs. Our Affiliate Programme allows you to bring the Omio experience to your audience and to monetise their bookings by using our tools.

Bővítse ügyfélkörét

Kereső API

Az Omio API-ján keresztül több mint 800 partnerhez kapcsolódhat, így könnyedén biztosíthat ügyfelei számára többféle izgalmas, utazással kapcsolatos keresési lehetőséget.

Widgetek

Növelheti az ügyfelek elégedettségét, ha elhelyezi az Omio-widgetet saját weboldalán.

Média

Hatalmas médiakönyvtárat bocsátunk a rendelkezésére, ahol sokféle banner közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.

Mit mondanak partnereink?

GYIK

Miért érdemes csatlakoznom a programhoz?

Az Omio Társprogramban való részvétel azt jelenti, hogy a világ leggyorsabban növekvő online utazási platformjával működik együtt. Szolgáltatók széles választékát, egyedi tartalmat és magas konverziós rátát kínálunk.

Ki csatlakozhat az Omio Társprogramhoz?

Csatlakozzon programunkhoz, amennyiben Önnek van weboldala, alkalmazása, vagy ha online utazási irodát üzemeltet, és szeretné a lehető legjobb utazási kínálatot biztosítani ügyfeleinek. Bizonyos megkötések és irányelvek érvényesek, amelyekről további információt szerződési feltételeinkben talál ezen az oldalon (angol nyelven).

Mi történik a regisztráció után?

Jelentkezését 14 munkanapon belül elbíráljuk, és értesítjük a döntésünkről.

Hogyan működik a konverziókövetés az Omio esetében?

Kapni fog egy egyedi követési hivatkozást. Az egyedi társazonosító alapján tudjuk azonosítani és meghatározni a fiókjához kapcsolódó átirányításokat.

Milyen költségekkel jár a Társprogram, és mik az előnyei?

Az Omio Társprogramjából származó bevétele az Ön által generált átirányítások számától függ. A jutalék mértéke egyaránt függ az adott piactól, valamint a generált foglalások befektetésarányos megtérülésétől. Ez azt jelenti, hogy minden átirányítás után jár kompenzáció, a regisztráció pedig ingyenes.

Mit érdemes népszerűsítenie?

A legjobban teljesítő útvonalak piaconként eltérőek, ezért ha bármilyen kérdése vagy különleges kérése lenne, bátran írjon nekünk az [email protected] e-mail-címre.

Milyen típusú integráció áll rendelkezésre?

Szalaghirdetések, testreszabható widgetmegoldások, mélyhivatkozások és kereső API-k széles választékát kínáljuk.

Hogyan alakul az Omio jutalékstruktúrája?

A jutalék mértéke egyaránt függ az adott piactól, valamint a befektetésarányos megtérüléstől. A modellünk teljes egészében teljesítményalapú, így minél több minőségi átirányítás érkezik Önön keresztül, annál több jutalékot kap. A további részletekről az [email protected] e-mail-címen érdeklődhet.

Hogyan és mikor történik a jutalék kifizetése?

A jutalék fizetése 30–60 napon belül banki átutalással történik, miután az Omio jóváhagyta a számlát. Minden hónap elején kap egy kimutatást a megerősített és kifizethető átirányításokról. Felhívjuk a figyelmét, hogy a banki átutalásra csak akkor kerül sor, ha az Ön által keresett jutalék összege legalább 100 EUR. Amennyiben jutaléka nem éri el ezt a küszöböt, az összeg hozzáadódik a következő hónap kifizetéséhez.

Elkerülte a figyelmünket a kérdése?

Kérjük, hívjon minket, vagy küldjön e-mailt az [email protected] címre. Örömmel válaszolunk, ha bármilyen kérdése lenne az Omio-partnerséggel kapcsolatban.

KezdőlapAz Omio Társprogramja
Árfolyam
Nyelv

Hasznos linkek